Zeynep Mina Photography Mucizevi Anlarınızı Ölümsüzleştiriyor

Aylardır beklediğiniz mucizeye sayılı günler kaldı. Yapılan onca alışveriş ve hazırlıkların minik sahipleri geliyor. Zeynep Mina Photography minik misafirlerinizin saniyeler içinde sonsuz bir açıdan mutluluğa geçişini fotoğraflıyor.

30 Ocak 2020 Perşembe 11:50
1875 Okunma
Zeynep Mina Photography Mucizevi Anlarınızı Ölümsüzleştiriyor

Yıllarca perakende sektöründe kurumsal firmalarda çalışan Ferhan Kol, Lise yıllarından beri kopamadığı hobisi olan fotoğrafçılık serüvenini, meslek olarak devam ettiriyor. Anne babaların en güzel anılarına şahitlik ederek, mucizevi anlarını ölümsüzleştiren Ferhan hanım, işine büyük bir aşkla bağlı.

 Anne ve babaların mucizevi anlarını ölümsüzleştirmenin maneviyatını güçlendirdiğini ve işine duyduğu aşkı sürekli hale getirdiğini vurgulayan Ferhan Kol; “ Şirin bir stüdyom var, orada 5-15 günlük bebeklere yeni doğan çekimi yapıyorum. 1-3 yaş arası bebeklere de harika anılar bırakıyoruz ve onlarla çok eğleniyoruz. Böylelikle yıllar geçip büyüdüklerinde onlara da harika anılar kalıyor.” dedi.

Hobisini işe çevirdiği için kendini çalışıyor gibi hissetmeyen fotoğrafçı, aynı zamanda mesleğe yeni başlayanlar için de eğitimler veriyor.

Kendisinin de fotoğraf çekilmeyi çok sevdiğini ve fotoğraf aşkının bu şekilde doğduğunu dile getiren Ferhan Hanım; “ Zamanla fotoğrafa olan tutkumu fark ettim ve bu mesleğe 4 elle sarıldım. Bir zamanlar hobi olarak yaptığım şey artık mesleğimin bir parçası haline gelmişti. Bu yüzden herkese tavsiyem âşık olduğunuz işi yapın.” diye konuştu.

Sizlerde minik misafirlerinizin mucizevi anlarını ölümsüzleştirmek ve onlara eşsiz anılar bırakmak isterseniz “0542 379 38 74” numaralı telefondan veya “zeynepminaphotography.com” web adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Adres: Adnan Kahveci Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi, No:22, Beylikdüzü/ İstanbul

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 31.01.2020 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.