Yaz Demek Tatil Demek - Çisem Akdereli Eratik

Çisem Akdereli Eratik "Yaz Demek Tatil Demek" başlıklı yazısıyla sizlerle...

09 Temmuz 2019 Salı 12:38
1242 Okunma
Yaz Demek Tatil Demek - Çisem Akdereli Eratik

Cemreler teker teker düştüyse, karpuz kabuğu suyu gördüyse yaz gelmiş demektir.Uzun bir kışın ardından havalar nihayet ısındıysa hepimizin tatil planları yaklaştı demektir. Gelelim bu yaz plajda ne giyeceğimize.plaj modasına şöyle bir mercek tutalım. Mayolarda bu sene tül detayları var ve bu detaylar mayolarımızı oldukça şıklaştırıyor yada alternatif olarak sırtı ip detaylı mayoları da tercih edebilirsiniz bu yaz. Bikinilerde yine yüksek beller geçen senelerde olduğu gibi bu sene de karşımızda, canlı renkler yine plajlarda bize eşlik ediyor.

Aksesuar olarak hasır çanta ve hasır şapka sahilin olmazsa olmazlarından. Bu yazın bir diğer trend parçası ise mayo bikini üstüne giyilen kimonolar.

Plajda oldukça şık ve tarz bir görüntü sağlıyorlar. Üç aylık yaz döneminde planladığımız tatil kuşkusuz hepimizin bütün sene boyunca beklediği eşsiz bir zaman dilimi.

Umarım herkesin tatili planladığı gibi geçer. Hepinize iyi tatiller. 

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24