Gardolabımız yaza hazır mı?

Çisem Akdereli Eratik köşe yazısı ile sizlerle...

25 Mayıs 2019 Cumartesi 12:35
767 Okunma
Gardolabımız yaza hazır mı?

Hiç kuşku yok ki modayı takip eden her kadın bir mevsimden diğerine geçerken dolabının yeni mevsime hazır olmadığını düşünür.
Malum; renkler, modeller, trendler devamlı değişebiliyorlar. Şimdi yazı karşılamaya hazırlandığımız bugünlerde dolabımızda olması gereken parçaları belirlemeye çalışalım.
Bu yaz bizim için en kurtarcı parçalar tabi ki elbiseler olacak. Uzun, kısa, midi, maxi boy elbiseler... Altına bir sandaletle gündüz, topuklu ayakkabıyla şıklaştırarak gece de devam edebileceğimiz elbiseler. Şimdi biraz daha detaylandıralım.

Renk olarak yazın vazgeçilmezi beyaz tabi ki ilk sırada. Canlı renklerde birbiriyle uyum içinde buluşabiliyor ve hatta fosforlu renklere de alışmamız gerekiyor. Puantiye yine yeniden karşımızda. Keten elbiseleri hemen hemen tüm markalarda görüyoruz şu anda. Büyük cepli, önden düğmeli olarak son derece rahat ve şık bir görüntü sağlıyorlar
Yaz sezonunda en çok görüceğimiz bir diğer şeyde alt üst aynı desen pantalon ceket yada etek bluz takımlar. Birlikte yada ayrı parçalarlada kullanılabilir olmaları son derece elverişli. Takım elbiseler yine olmazsa olmaz özel günler için.

Saten elbiseler ölçülerde sıkıntı yaşamayanlar için askıda bir alternatif. Tulumlar yine tek parça olarak kurtarıcı. Jean de ise mom fırtınası esiyor. Yüksel bel, bir beden büyük gibi jeanler düşük bellerden sonra oldukça rahat. İnşallah uzun sürer de bizde daha fazla kullanırız. Özellikle croplarla yüksel bel jean spor şık olarak kullanabileceğimiz bir tarz.



Fırfırlar, elbiselerde, tişörtlerde ,gömleklerde yine çok revaçta olacak bu yaz. Yaza merhaba derken bu parçalar vitrinlerinde gözdesi olduğuna göre anlaşılan yaz gardolabımızın en önemli parçaları olacak.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24