En'lerin Mimarı CS İnşaat Tasarım, Sizlerle!

Büyük başarılara imzalar atmış CS İnşaat Tasarım ekibi, konutlarınızı birer konfor alanına dönüştürerek sizlere kaliteli bir hizmet sunuyor. Peki kimdir bu CS Mimarlık ekibi?

10 Kasım 2021 Çarşamba 11:46
1097 Okunma
En'lerin Mimarı CS İnşaat Tasarım, Sizlerle!

CS İnşaat Tasarım Kimdir?


CS İnşaat Tasarım ekibi kaliteyi temin etmeyi, müşteri memnuniyetini artırmayı, mükemmelliği yakalamayı, pratik çözümler üretmeyi, çalışma performansını sürekli hale getirmeyi ve de modern yeniliklere açık olmayı ilke ediniyor, sizlere de bu kalite anlayışı ile hizmet veriyor. Gelecek nesillere sürdürülebilir yapılar bırakma misyonuyla iç mimariye ve yaşama değer katan projeler üreten CS İnşaat Tasarım; köklü geçmişi, güçlü finansal yapısı ve oldukça yüksek bir kalite anlayışıyla birlikte bugüne kadar binlerce başarılı yaşam projesine imza attı.

Kurulduğu günden bu yana öncü olma, girişimcilik, güven, istikrar ve takım çalışması ilkelerinden taviz vermeyen CS İnşaat Tasarım, yüksek müşteri memnuniyeti ve sosyal sorumluluk anlayışını şirketlerinin temel prensibi olarak görüyor. Gerçekleştirdiği projelerle kış bahçesi, villa, dublex ve diğer konut alanlarına yeni bir bakış açısı katıyor.

CS Mimarlık; İç Mimarlık, Kış Bahçeleri, Otomatik Kapı Sistemleri gibi hizmetler ile konutlarınızı birer konfor alanına dönüştürmeyi, konutlarınızda güvenli ve rahat hissetmenizi en iyi şekilde sağlıyor.

İletişim

Web Site: Tıklayınız!

Tel: 0212 465 82 99

Mail[email protected]

Adres: Yeşilköy Mahallesi Atatürk Caddesi EGS Business Park No:12 İç Kapı No: 391 Bakırköy/İSTANBUL

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 10.11.2021 11:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.