Telefonunuz kapansa da WhatsApp'ı kullanabileceksiniz!

Uzun zamandır konuşulan WhatsApp’ın birden fazla cihazda kullanılabileceği ile ilgili olarak WABetaInfo bir açıklama yaptı. Buna göre telefonunuz kapansa bile WhatsApp kullanmaya devam edebileceksiniz

30 Temmuz 2019 Salı 16:45
745 Okunma
Telefonunuz kapansa da WhatsApp'ı kullanabileceksiniz!

WABetaInfo, WhatsApp’ta aynı hesabın biden fazla cihazda kullanılabilmesini sağlayan çoklu platform üzerinde çalışıldığını Twitter’da yaptığı açıklama ile onayladı.WABetaInfo, bu özellik ile birlikte Windows için bir WhatsApp sürümünün de geleceğini duyurdu.WhatsApp için çalışılan çoklu platform özelliği iPhone, Android, iPad ve Windows'ta çalışacak. Kullanıcı bir başka cihazdan atılmadan WhatsApp’ı kullanabilecek.Örneğin kullanıcı Android işletim sistemli telefon ya da tabletinden WhatsApp’ı kullanırken, aynı zamanda iOS işletim sistemli cihazlarda da kullanabilecek.Mevcut sistemde WhatsApp telefon ve bilgisayardan eş zamanlı olarak çalışıyor. Telefonunuzun şarjı bittiğinde da interneti kesildiğinde bilgisayardan kullanmaya devam edemiyorsunuz.Bundan dolayı gelecek olan çoklu platform özelliği fazlasıyla avantajlı olacak gibi görünüyor.

WhatsApp'ı internet bağlantısı olmadan da kullanabilirsiniz...

  • Farklı platform özelliği dışında internetsiz WhatsApp kullanabilmek için aşağıdaki ayarları yapmanız yeterli.
  • Android cihazınızda Ayarlar kısmına girin.
  • Karşınıza çıkan Bağlantılar sekmesinden Mobil Ağlar'ı seçin.
  • Mobil Ağlar bölümünde karşınıza çıkan Erişim Noktası adları seçeneğine tıklayın.
  • Erişim Noktası Adları sekmesinde sağ kısımda bulunan Ekle seçeneğine basın.
  • Karşınıza çıkan ekrandaki boşlukları şu şekilde doldurun:
  • İsim: WhatsApp APN: internet Proxy: 127.0.0.01 Bağlantı noktası: 8080
  • Profili kaydedin ve Erişim Noktası Adları kısmından WhatsApp'ı seçin. Yapılan bu işlem sonrası telefon 4.5G bağlantısında kalmaya devam ediyor fakat GSM şirketi internet harcamanızı size yansıtmıyor.Normal ayarlarınıza geri döndüğünüzde ise bu süreçte kullandığınız internet ücreti tek seferde size yansıtılıyor.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24