Sercair Hava Temizleme Teknolojisi, Türkiye’de Bir İlke İmza Attı!

Sıradan hava temizleyicilerden farklı bir ürün geliştiren Amerika Patentli Sercair; Pure Serisi’ni kullanıcılarıyla buluşturmaya devam ediyor.

10 Şubat 2022 Perşembe 16:37
1092 Okunma
Sercair Hava Temizleme Teknolojisi, Türkiye’de Bir İlke İmza Attı!

Sıradan hava temizleyicilerden farklı bir ürün geliştiren Amerika Patentli Sercair; Pure Serisi’ni kullanıcılarıyla buluşturmaya devam ediyor.

İç ortamları kirleticilerden arındıran, havanın nem dengesini koruyan ve havayı temizleyen Pure Serisi’nin en büyük farkı her ortamın bir parçası haline gelebilmesi.

Nefes Aldığınızı Hissedin

Soluduğunuz havanın kalitesi gün içerisindeki yaşam standartlarınızı etkiler. Kaybettiğiniz motivasyonunuz, baş ağrınız, burun tıkanıklığınız ve daha birçok karşılaştığınız sorun soluduğunuz havanın kirli olmasından kaynaklanabilir. Evlerinizde kullandığınız temizlik malzemeleri, iç mekan plastikleri ve mobilyalar bile soluduğunuz havanın kalitesini düşürür. Binada kullanılan yapı malzemelerinin doğru seçilmemiş olması, karbondioksit oranı, alerjen partiküller, gözle görülemeyen uçucu organik bileşikler (yanmış yakıt vb. sebep olabilir) soluduğunuz havanın kalitesini belirlemede önemli bir yere sahiptir.

Sercair geliştirdiği hava temizleme cihazlarıyla soluduğunuz havanın maksimum kalitede olacağı sözünü veriyor. Sercair hava temizleme cihazlarında bulunan hem iç hem dış sensörleriyle karbondioksit, partikül, nem, sıcaklık ve VOC ölçümü yapar. Bu sayede dışarıdaki havanın da kirli olma durumuna karşı direkt havayı içeri taşımaz. Akıllı hava kalitesi ölçümüyle iç-dış hava kalitesini karşılaştırır ve cihazlar içinde bulunan filtreler yardımıyla dışarıdan aldığı havayı da temizleyerek içeriye salar.

Yenilenmiş Tasarım, Geniş Kullanım Alanı

Hava temizleme cihazları genelde portatif olarak üretilmiştir. Portatif hava temizleme cihazları tasarım kaygıları sebebiyle en fazla 80 metrekareye kadar temizlik sağlar. Taşınabilir hava temizleme cihazlarına koyulan fan ve filtreler belli bir kapasiteyi geçemez ve kullanıcıyı her oda için farklı bir çözüm arayışına itebilir.

 Sercair yenilediği modern tasarımı ile her ortamda uygulanır. Geniş kullanım ve etki alanına sahiptir. Pencere sisteminin bir parçası haline gelen Pure serisi kademeli hava temizleme, çoklu filtreleme, sıcaklık ölçme, tatil modu gibi özelliklere sahiptir. Her pencere ölçüsüne uygun hale getirilebilen Pure serisi; tek cihaz ile büyük metrekare alanlarda hava temizliği sağlar. Ömür boyu kullanılabilecek Pure serisini okullarda, otellerde vb. kalabalık alanlarda tercih edebilirsiniz.

Soluduğunuz Havayı Kişiselleştirin

Her hava temizleme cihazının üstünde soluduğunuz havanın kalitesine dair göstergeler vardır. Hava temizleme cihazlarının yanında olduğunuz sürece bu göstergeleri takip edebilirsiniz. Sercair kullanıcısına uzaktan da hava temizleme cihazını yönetebilme şansı sunuyor. Telefonunuza indireceğiniz App ile hava temizleme cihazınızı kullandığınız ortama girmeden, soluyacağınız havayı kontrol edebilir ve cihazınızın modunu değiştirebilirsiniz.

Okul, otel ve restoran gibi kalabalık kullanıcı kitlesine hitap eden alanlarda yetkili kişinin cihazı yönetmesine izin verilir. Bu durumda dahi kullanıcıların soludukları havayı takip edebilmesi mümkündür.

Ne olursa olsun, soluduğunuz hava temiz olsun.

Daha fazla bilgi için;

http://sercair.com/

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 10.02.2022 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.