VACU MAGIC İLE 30 DAKİKADA 2500 KALORİ YAKIN

Spora vakti olmayanlar Vacu Magic ile form tutuyor. Vacu Magic yarım saatte 2500 kalori yaktırarak bölgesel yağlanmalara en hızlı çözümü sunuyor. Yenilikçi zayıflama ve incelme makinesi Vacu Magic 11 yıldır Göktürk’de hizmet veren Estemia’da....

15 Ocak 2020 Çarşamba 13:44
11472 Okunma
VACU MAGIC İLE 30 DAKİKADA 2500 KALORİ YAKIN

Tüm kilo verme tekniklerini kapsayan farklı sistemleri tek bir noktada toplayan Estemia, ileri teknoloji ile üretilen Vacu Magic ile Göktürk’de bir ilke imza atıyor. Yarım saatte 2500 kalori yaktıran cihaz, zayıflamak ve sıkılaşmak isteyen ve klasik spor egzersizlerinden daha üstün bir çalışma yapmak isteyenler için büyük bir fırsat. Vacu Magic ile yapılan yürüyüş ya da koşu, cihazın içerisinde yer alan Yüksek teknoloji ile gelistirilmis kızıl ötesi ışınlarının vücuda çarparak cildin en üst tabakaları tarafından emilir ve vücut içine daha fazla nüfus edilir. Vücutta kan akışını aktive ederek ve vücudun içini ısıtarak kılcal damarların genişlemesi yoluyla metabolizmayı hızlandıracak şekilde tepki oluşturur. Sonuç olarak bu ışınlar sirkülasyon bozukluklarını ortadan kaldırıp yenilenme gücünü artırarak vücudumuzun Metabolik fonksiyonlarını düzeltir. Diğer yandan vakum teknolojisiyle donatılmış cihaz, düşük atmosferik basınç ortamında haftada ortalama 5000 bin kalori yakımını sağlar.
 

KISA SÜREDE MAKSİMUM SONUÇ;

Yeni nesil zayıflama ve kas geliştirme teknolojisine sahip olan Vacu Magic ile maksimum bölgesel incelme, vücuttan su atma, kilo kaybı ve Fizyolojik fonksiyonlar aktive ediliyor. Estemia’da 0 “Standart spor egzersizlerinin çok ötesinde bir sonuç alınan Vacu Magic ile, sonuç odaklı, eğlenceli bir incelme ve kilo kaybetme deneyimi sunuyoruz. Yanlış beslenme alışkanlıkları ve genetik faktörler nedeniyle bölgesel yağlanmalar günümüzün en büyük sorunlarından biri “Günümüzde işlerin kas gücünden daha cok mekanik güç ile yapılıyor olması sadece Lokal yağlanmaya değil ,sağlıksız bir yaşama da neden oluyor . Genetik faktörlere de bağlı olarak vucudun alt bölgeleri bazı vücut tiplerinde  üst bölgelerine göre daha fazla yağ depolar.. alt bölgelerin sahip olduğu yağ depolama riski  vacu magic sisteminin geliştirdiği infrared ve klasik egzersiz sistemiyle birleşerek  bu bölgelerde etkin sonuç meydana getirir. Vacu Magic, dünyada alt vücut bölgelerinin yağlanmasının giderilmesi için en çok tercih edilen cihazların başında geliyor.”
 

Victoria Beckham gibi ünlülerinde fit kalmak için rağbet ettiği bu teknoloji Göktürk’de hizmet veren Estemia bünyesinde sizleri bekliyor.

İletişim:

Adres: Kemerlife 21 Çarşı Göktürk/İstanbul

Telefon: 0533 063 23 50 - 0212 322 91 85

Web: estemia.com.tr
 

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 15.01.2020 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.