Mertens ve Torreira sonrası bir yıldız daha! Galatasaray transfer teklifini yaptı

Lucas Torreira ve Dries Mertens'i kadrosuna katan Galatasaray'da kurmaylar bir dünya yıldızını daha kadrosuna katmak için çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılıların, tecrübeli futbolcuya ilk teklifini ilettiği öne sürüldü. İşte transfer haberinin detayları...

12 Ağustos 2022 Cuma 11:17
1095 Okunma
Mertens ve Torreira sonrası bir yıldız daha! Galatasaray transfer teklifini yaptı

Dursun Özbek yönetimindeki Galatasaray'da transfer bombaları üst üste patladı. Sarı-kırmızılıların Lucas Torreira ve Dries Mertens'in ardından bir yıldızı daha kadrosuna katmak için çalışmalarına başladığı iddia edildi. Transfer gelişmelesinin detayları belli oldu.

YILDIZLAR TRANSFER EDİLDİ

Okan Buruk'la birlikte yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da Haris Seferovic sezon sonuna kadar kiralandı. Napoli'den ayrılan Dries Mertens'le 1+1 yıllık sözleşme imzalandı. Kazımcan Karataş sol beke dahil edildi. Sağ beke Leo Dubois geldi. Savunma tandemine Abdülkerim Bardakcı'yı ekleyen sarı-kırmızılılar asıl bombaları orta sahada patlattı. AZ Alkmaar'dan Fredrik Midtsjö, Porto'dan Sergio Oliveira ve Arsenal'dan Lucas Torreira ile transfer için anlaşma sağlandı.

Mertens ve Torreira sonrası bir yıldız daha Galatasaray transfer teklifini yaptı

AYRILIKLAR YAŞANDI

Süper Lig devinde kadroda düşünülmeyen futbolculardan Aytaç Kara ve Mbaye Diagne'nin sözleşmesi feshedildi. Morutan sezon sonuna kadar Pisa'ya kiralandı. Olimpiu Morutan için yapılan anlaşmaya satın alma opsiyonu maddesi de dahil edildi. Süper Lig devi aynı şartlarda Mostafa Mohamed'i de Nantes'a uğurladı. Sevilla, Galatasaray'a 12 milyon euro ve bonuslar ödeyerek Marcao'yu kadrosuna kattı. Charleroi, Valentine Ozornwafor'un sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonu maddesini kullandı.

ICARDI BOMBASI

Tyc Sports'un haberine göre; Galatasaray, Mauro Icardi'yi transfer etmek için çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılıların, Arjantinli futbolcuyla görüşmelere başladığı belirtildi.

Mertens ve Torreira sonrası bir yıldız daha Galatasaray transfer teklifini yaptı

GALTİRER AYRILIĞI AÇIKLADI

Paris Saint Germain Teknik Direktörü Christophe Galtier, takımdan ayrılması beklenen 29 yaşındaki santrforla ilgili ilk kez konuştu. Ligue 1 devinde forvet transferi için çalışmalarının devam ettiğini belirten tecrübeli teknik adam, "Bir forvet daha aradığımız doğru. Çok sıkışık bir fikstürümüz var ve bir isme daha ihtiyacımız olacak. Kulüp yönetimi ve Luis Campos ile birlikte girişimlerimizi sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

"DARALMAYA GİDECEĞİMİZİ SÖYLEDİM"

Mauro Icardi'nin geleceği hakkında gelen soruyu cevaplayan Christophe Galtier, "Geçtiğimiz hafta Icardi'nin takımdan uzak kalması tamamen sportif bir tercihti. Geçtiğimiz hafta başında onunla bir görüşme gerçekleştirdim ve kadroda daralmaya gideceğimizi söyledim. 25 oyuncuyla çalışmayı düşünmüyorum" açıklamasını yaptı.

Mertens ve Torreira sonrası bir yıldız daha Galatasaray transfer teklifini yaptı

Mauro Icardi'nin hangi düzeyde futbol oynadığını bilmediğini açıklayan Galtier "Şampiyonlar Ligi seviyesinde oynamak isteyip istemediğine dair bir fikrim yok. Geçtiğimiz sezon çok az süre buldu ve onun gibi bir oyuncu için oynamak çok önemli. Son birkaç sezon onun için zor geçti. Belki de yeni bir macera ona iyi gelecektir ve kariyeri yeniden düzene girecektir" dedi.

WANDA NARA: AVRUPA'DAN TEKLİFLER VAR

Mauro Icardi'nin menajeri Wanda Nara, Christophe Galtier'in açıklamaları sonrasında Arjantin'de bir TV programına konuk oldu. Wanda Nara konuyla ilgili, "SG mevcut durumda en iyi çözümü bulmak için uğraşıyor. Mauro'nun fazla zamanı kalmadı. Mauro'ya Avrupa'dan başka teklifler var ve PSG de bunu biliyor" diye konuştu.

"PSG TALEPLERİMİZİN FARKINDA"

Mauro Icardi'nin karar aşamasında olduğunu belirten Wanda Nara, "Mauro şu aşamada ne yapmak istediğine karar vermeye çalışıyor. Kulüpte kalmaya karar verirse bunu güvenle yapabilir çünkü daha 2 yıllık sözleşmesi var. Gitmeye karar verirse kendisine en uygun kulübü seçecektir. PSG, Mauro'nun kendisinin ve kariyerinin hak ettiği kadar süre alması gerektiğini ve taleplerimizin farkında" açıklamasını yaptı.

Mertens ve Torreira sonrası bir yıldız daha Galatasaray transfer teklifini yaptı

MANU DA PEŞİNDE

Tyc Sports'ta yer alan haberde; Galatasaray'ın yanı sıra Manchester United'ın da Mauro Icardi'yi transfer etmek istediği belirtildi. Arjantinli futbolcunun transfer hakkındaki kararı kendisinin vereceği vurgulandı.

İŞTE G.SARAY'IN TEKLİFİ

Galatasaray'ın Mauro Icardi için PSG'ye yaptığı teklifin detayları belli oldu. Sarı-kırmızılıların oyuncuyu ilk etapta kiralık olarak kadrosuna katmak istediği belirtildi. Arjantinli'nin maaaşının PSG tarafından karşılanmasının istenildiği kaydedildi. Wanda Nara'nın bu transfer için PSG yönetimiyle üç kez görüşme gerçekleştirdiği aktarıldı.

Manchester United tarafından yapılan transfer teklifinin de ilk etapta kiralık yönünde olduğu, Premier Lig devinin anlaşmaya satın alma opsiyonu maddesini de ekletmek istediği vurgulandı.

Mertens ve Torreira sonrası bir yıldız daha Galatasaray transfer teklifini yaptı

BONSERVİSİNE 50 MİLYON EURO

Vecindario altyapısında yetişen Mauro Icardi daha sonra Barcelona akademisinde uzun süre oynadı. Arjantinli forvet Sampdoria, Inter ve Paris Saint Germain formaları da giydi. Ligue 1 devinin 2020-2021 sezonu başında bonservisine 50 milyon euro ödediği tecrübeli oyuncu bir türlü beklenen etkiyi gösteremedi.

SÖZLEŞMESİ 2024'TE BİTECEK

Sahadaki futbolundan çok Wanda Nara ile olan ilişkisiyle gündeme gelen 29 yaşındaki santrfor sezon başı kampında da forma şansı bulmakta zorlandı. Paris Saint Germain'le olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te bitecek Mauro Icardi'nin takımdan ayrılmaya sıcak baktığı öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun adı Galatasaray ve Fenerbahçe'ye anılmaya başlandı.

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24