Maç sonu Arda Güler tepkisi: Hayra alamet değil!

Sarı Lacivertlilerin genç yıldızı Arda Güler, Ümraniyespor maçında süre alamadı. Nihat Kahveci, TRT Spor'da Fenerbahçe - Ümraniyespor maçının değerlendirmesini yaptı.

09 Ağustos 2022 Salı 13:37
1165 Okunma
Maç sonu Arda Güler tepkisi: Hayra alamet değil!

Fenerbahçe, Süper Lig'in ilk haftasında Kadıköy'de Ümraniyespor'u konuk etti. Yeni sezona yaptığı transferlerle iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan Fenerbahçe'nin sahasında puan kaybı yaşaması büyük hayal kırıklığına neden oldu. 

Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadele 3-3'lük eşitlikle sona erdi. Fenerbahçe'nin golleri 19. dakikada penaltıdan Enner Valencia, 45+2. dakikada Enner Valencia ve 90+3. dakikada Mergim Berisha'dan geldi. Ümraniyespor'un golleri ise 29. dakikada Tomislav Glumac, 67. dakikada Valentin Gheorghe ve 72. dakikada penaltıdan Antomio Mrsic'ten geldi.

Bu sonucun ardından iki takım da lige bir puanla başladı.

Ligin bir sonraki haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanına gidecek. Ümraniyespor, Antalyaspor'u ağırlayacak.

Maç sonu Arda Güler tepkisi: Hayra alamet değil

NİHAT KAHVECİ'DEN ARDA GÜLER TEPKİSİ

Nihat Kahveci, TRT Spor'da Fenerbahçe - Ümraniyespor maçının değerlendirmesini yaptı.

Nihat Kahveci'nin değerlendirmeleri şu şekilde;

"TARAFTAR YÜZDE 100 GALİBİYET BEKLEDİ"

"Ben bol gollü maçları seviyorum, bir futbolseverim. Bu maçı izleyen iki takım taraftarı var. Fenerbahçeliler üzgündür. Çünkü 2 tane Dinamo Kiev maçı oynadı, bana göre umut verdiler. Slovacko maçını gördük Lincoln muhteşem goller attı. Bu maça gelince taraftarlar yüzde 100 galibiyet bekliyordu."

"ÜMRANİYE'NİN CESARETİNİ TEBRİK EDERİM"

"Maç bir başladı, daha 40. saniyede Ümraniyespor sinyali verdi. Bu maç o kadar olmayacak dedi, Geraldo'yla Altay karşı karşıya kaldı. Fenerbahçe savunmasında 3 tane stoper özellikli oyuncu var. Ümraniyespor'un cesaretini tebrik ediyorum"

Maç sonu Arda Güler tepkisi: Hayra alamet değil

"GUSTAVO ÇOK AĞIR KALDI"

"Ne defans ne hücum yapabildi Fenerbahçe. Birbirleriyle ilk defa oynayanlar var, uyumsuz oynadılar birbirlerine. Gustavo'nun özellikle çok ağır kaldığını ve oynarsa sıkıntı yaşayacağını gördüm. Szalai'nin bile yanındakilerden dolayı performansının düştüğünü gördüm"

"JESUS'UN TERCİHLERİNİ TARTIŞIRIM"

"Jesus'un kariyerini tartışmam, oyuncu tercihlerini, formasyonunu, değişikliklerini tartışırım. Bu King sevdasını anlamadım. Hocam, iki Kiev maçında kötü oynadı. Rossi ilk Kiev maçında iyiydi, bu maçta sahada yok mesela. Lincoln, duran top ustası çatala bırakıyor ama akan oyunu yönlendirecek oyuncu değil."

Maç sonu Arda Güler tepkisi: Hayra alamet değil

"ANADOLU TAKIMLARI ESKİSİ GİBİ DEĞİL"

"İlk yarıda Peres'i ilk kez gördüm 1 tane kesti. Anadolu takımları artık eskisi gibi değil, böyle atmosferde ilk maçta kendini gösterdi, tebrik ediyorum. Daha oturaklı takım olarak göründüler"

"10 NUMARALI OYUNCU ARDA, GİRMEDİ"

"İsmail değişikliğini anlarım, oradaki oyunu değiştirmeye çalıştı ama 10 numarayı verdiğin bir oyuncu böyle bir maçta nasıl oyuna girmez ya? Arda benim kardeşim değil, futbolcu gibi futbolcu. Önce 10 numaralara bakarsın maçtan önce esameyi eline alınca. Boşun 10 numara verilmiyor. Nasıl almazsın oyuna? Çocuk adına bu durum hayra alamet değil"

Maç sonu Arda Güler tepkisi: Hayra alamet değil

"SONUÇ BU OLURSA ELEŞTİRİLİRSİN"

"Geçen seneden gelen hazır bir şey var. İsmail hocayı da eleştirdik ama yaptığı şey iyisiyle kötüsüyle ilk 11'i sayabiliyorduk, şuan sayamıyoruz. 6 tane yeni oyuncuyla başladılar. Sonuç bu olursa da değiştirilirsin. Bu savunmayla eleştirilirsin, Altay çıkarmasa yenilecektin"

"BU KADAR KÖTÜ DÜŞÜNMÜYORDUM"

"Fenerbahçe'nin ilk maçta bu kadar kötü olacağını düşünmüyordum. Ümraniye'nin bu kadar iyi olması evet bir neden ama maça çıkıyorsun 3 gol yiyorsun. Jesus oyuna müdehale ediyor Perşembe'yi düşünerek Arda'yı oyuna sürmedi demek ki. Ana hedefleri olan Süper Lig'e puan kaybederek başladılar"

"ALİ KOÇ'TAN ÇOK DUYDUM"

"Ali başkanın açıklamaları normal. Tabii ki camiayı bir arada tutmak isteyecek, gelecek adına iyi konuşacak bunlarda sıkıntı yok zaten. Bunları ben Ali Koç'tan daha önce de çok duydum. Sorun camiayi bir arada tutmak değil ki, Fenerbahçe camiası zaten birlik içinde. Kiev maçlarında tribün dolduruyorsun, 45 bin kişi izliyor, eleniyorsun. Slovacko maçında aynı şekilde devam. Hiç birlik değillermiş gibi bir hava yok. Sorun sahanın içinde, futbolda çünkü. Bu kadar taraftarı stada getirmek kolay bir şey değildir"

Maç sonu Arda Güler tepkisi: Hayra alamet değil

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24