Başakşehir, teknik direktör Emre Belözoğlu ile yollarını ayırdı

Süper Lig ekibi RAMS Başakşehir, teknik direktör Emre Belözoğlu ile yollarını ayırdı. Belözoğlu bu sezon takımın başında çıktığı 3 maçı da kaybetmişti.

04 Eylül 2023 Pazartesi 09:39
1451 Okunma
Başakşehir, teknik direktör Emre Belözoğlu ile yollarını ayırdı

Trendyol Süper Lig'de bu sezon tüm maçlarında mağlup olan RAMS Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu ile yollar ayrıldı.

BU SEZON GALİBİYET ALAMADI

Süper Lig'de 2023-2024 sezonunda oynadığı 3 maçı da kaybeden Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu ile yollar ayrıldı.

Başakşehir açıklama yaptı;

Kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz Emre Belözoğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarımız ayrılmıştır. Emre Belözoğlu ve ekibine, bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24