Reiki nedir?

Evrensel yaşam gücü enerjisi anlamına gelen Japonca’daki “rei” ve “ki” sözcüklerinden oluşuyor.

13 Ekim 2022 Perşembe 11:32
1440 Okunma
Reiki nedir?

Tüm canlıların sahip oldukları yaşam enerjileri vardır, bu enerji doğumla birlikte getirilmiştir. Yaşam enerjisi düşük olan insanlar daha kolay ve daha sık hasta olurlar. Yaşam enerjisi yüksek olanlar ise daha dayanıklıdırlar. 1900’lü yılların başında Mikao Usui tarafından çok eski olan şifa yönteminin araştırılmasıyla ortaya çıkan bu yöntem, kişinin yaşam enerjisini arttırıcı bir tekniktir.

Dünyada birçok hastane reiki uygulamayı bütünleyici kabul etmekte ve reikiyle ilgili çalışmalara önem vermektedir. Reiki, tıbbı reddetmez aksine tıbbi tedaviye destek olma işlevindedir.

Peki,

- Reiki nedir?

- Hangi alanlarda karşımıza çıkıyor?

- Ne gibi etkileri var?

- Herkes yapabilir mi? gibi evrensel yaşam enerjisi anlamına gelen ‘REİKİ’ hakkında yıllarca konu hakkında Amerika’da eğitim gören Bilinçaltı Uzmanı Lily Lale Yılmaz ile öğrenebilirsiniz?

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.