Nos Reves İle Güzelliğiniz Kalıcı Olsun

Nos Reves Beauty Center, kurulduğu ilk günden itibaren cilt bakımı noktasında sunduğu kapsamlı hizmet yelpazesini, deneyimli ve güler yüzlü ekibiyle sentezleyerek hizmet veriyor.

10 Ocak 2020 Cuma 12:45
1635 Okunma
Nos Reves İle Güzelliğiniz Kalıcı Olsun

Florya’da bulunan Nos Reves Beauty Center’ın uzun yıllar sektörde uzmanlaşmış estetisyenleri, bilgi ve tecrübelerini teknolojiyle harmanlayarak, siz değerli misafirlerine sıcak ve samimi hizmet alanları sunuyor. Alışılmış güzellik merkezlerinin aksine ekip olarak kendilerini sürekli geliştiren, yeni fikirler üreten, yenilikleri takip eden ve çağın gereksinimlerine göre en yeni, en güvenilir teknolojiyi müşterileriyle buluşturan Nos Reves, hijyenik hizmet anlayışı çerçevesinde güven ve memnuiyet esaslı uygulamalar yapıyor.

Müşterilerine kendilerini, evlerinde hissedebilecekleri sıcak ortamlar sunan Nos Reves Beauty Center, kaliteli ve hijyenik hizmet anlayışı çerçevesinde; lazer epilasyon, anti agıng, ipek kirpik, kalıcı makyaj, manikür, pedikür, kaş kontrolü, bölgesel inceltme, selilüt tedavisi, çatlak tedavisi, eyeliner, mıcroblading, dudak renklendirme, permapen, akne ve leke bakımı, göz çevresi bakımı, lifting bakımı, medikal cilt bakımı, saç bakımı gibi birçok alanda profesyonel bir biçimde hizmet veriyor.

Nos Reves Beauty Center, medikal cilt bakımını Dünya’nın 38 ülkesinde kullanılan ve en iyi cilt bakım ürünlerinden olan ANUBIS ile yapıyor.

Nos Reves deneyimli ve güler yüzlü ekibiyle siz değerli misafirleri, Florya’daki sıcak, samimi ve konforlu merkezine bekliyor…

İletişim:

Adres: Şenliköy Mahallesi, Florya Caddesi, Tezgel Sokak, No: 6, Daire:3 Florya/İSTANBUL

Telefon: 0212 694 04 61 - 0532 054 72 89

Mail: [email protected]

Instagram: nosreves

Web: www.nosrevesbeautrycenter.com

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 10.01.2020 15:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.