Micro Plus Estemia'da! Micro Plus Nedir?

Micro Plus, mikro ve galvanik akım ile birleştirilerek en üst düzeyde kullanılan özel geliştirilmiş elektro terapi cihazıdır.

22 Ekim 2021 Cuma 09:38
2298 Okunma
Micro Plus Estemia'da! Micro Plus Nedir?

Micro Plus, mikro ve galvanik akım ile birleştirilerek en üst düzeyde kullanılan özel geliştirilmiş elektro terapi cihazıdır. Benzerleri arasında en güvenli teknolojiye sahip olan tek sistemdir. Lokal kilo problemlerinin olduğu yerde etkilidir. Vücudun doğal formuna kavuşmasını sağlar Selülitin giderilmesini, zayıflamış liflerin bağlayıcı dokularını yenileyip onarılmasını sağlar. Konnektif (Bağ) doku aktivitesini arttırarak, kolajen ve elastin üretimini hızlandırır. Kan dolaşımını protein sentezini arttırıp hücre metabolizmasını hızlandırarak cilt yapısını yeniler. Böylece hücre içinde sağlanan iyileşme ve aktifleşme, selülitin yarattığı etki olan portakal kabuğu görünümündeki bozulmayı düzenler ve selüloitli bölgedeki dokuların yeniden normal cilt dokusuna kavuşmasına, cildin sıkılaşmasına yardımcı olur.

Micro Plus Ne İşe Yarar?

Cildi Sıkılaştırıyor

Micro Plus uygulamaları farklı dalga boyunda elektrik akımı verilerek kasların uyarılması temeline dayanıyor ve kaslarda izometrik kasılmalar yaratarak vücudun kendini toparlamasına yardımcı oluyor. Kas dokusu ilk önce ihtiyaç duyduğu enerjiyi ATP kullanarak elde etmeye çalışıyor. Ancak ATP kısa sürede tükendiği için bu kez kaslar kendi dokularındaki glikojen ve yağı kullanmaya başlayarak enerji topluyor. Böylece enerji kullanılarak vücutta belli bölgelerde lokalize olan yağ dokusunu da azaltabiliyoruz. Bölgesel selülitlerin toparlanmasıyla düzelme sağlanıyor. O bölgelere verdiğimiz elektrik stimülasyonları deriden geçerek kasa ulaştıkları için bağ dokusunun temel hücresi fibroplastı uyarıyor. Bu da derinin yeniden canlanması ve toparlanmasını sağlıyor. Fibroplast kolajeni, elastik lifleri ve derideki ekstreselleri matris bileşenleri dediğimiz gençlik ve dirilik sağlayan moleküllerin hepsini üreten hücrelerdir. Zayıflama ve vücut toparlama için özel olarak geliştirilen bu cihazın spor etkisi de gözlerden kaçmıyor. Spor yapmaktaki temel amaç da zaten kasları kullanmak ve kasların hareket etmesini sağlamaktır. Micro plus ise izometrik ve izometrik kasılmalar ile gerçekleştirdiği elektro terapiyle spor yapmadan kasların harekete geçmesini sağlıyor. Buna hem sporcular kaslarının atrofe olmasını engellemek için kullanılabiliyor hem de kronik hastalıklar sonrasında uzun bir nekahet dönemi geçirdiğinde ya da iyileştirme programlarına destek olarak vücudun kendi yapısını ve formunu koruması için ihtiyaç var. Özellikle sporcuların tercih ettiği Micro Plus spor yapmaya üşenenler için de etkili bir alternatif. Direk hedefimiz kası stimüle etmektir. Micro Plus kasılma sağlıyor ve direk spor etkisi oluşturuyor. Adeta spor yapılmışçasına vücut sıkılaşıyor ve sarkan bölgelerde toparlanma meydana geliyor.

Ağrısız Bir Yöntem

Micro Plus'ın sıkılaşma ve inceltme etkisinin yanı sıra gençleşmeyi destekleyen bir özelliği de var. Cilt sarkmasını tedavi ederken cildin sıkılaşmasına ve toparlanmasına yardımcı olan bu cihazın etkisini ilk seansın sonucunda hissedebiliyorsunuz. Ancak asıl sonuç haftada 2 gün 12 seans sonunda belirtiliyor. Altı hafta içinde yüzde toparlanma gençleşme dirileşme ve lifting etkisi açıkça hissediliyor. Benzer etki kol, karın, basen ve bacaklar gibi vücudun diğer bölgelerinde de görülüyor. En etkileyici yanı ise acının çok az olması hasta elektrik uyarıları verilirken sadece sinek ısırığı gibi çok az sinyaller hissediyor. Onun dışında şiddetli bir ağrı kesinlikle yok sadece kaslar uzun bir süre çalışmadığından ilk birkaç seans sonunda hafif sızlamalar hissetmek olası. Yıllarca spor yapmayan ya da ağır bir işi olmayan biri spor yaptığında nasıl kaslarında kramplar ve kasılmalar hissediyorsa, burada da aynı durum söz konusudur. Bu tedavinin aşırı kilolu hastalarda mutlaka bir diyetisyen eşliğinde gerçekleştirmesi gerektiğinin de altını çiziyorum. Yeteri kadar hareket edip spor yapmadığı için vücudunda sarkmalar ve bölgesel yağlanmalar meydana gelen kişiler için etkili bir yöntem olan Micro Plus tam anlamıyla bir tembel sporu yattığınız yerde kaslarınız çalışırken, belli bir süre zarfında da vücudunuzda gözle görülür bir sıkılaşma meydana geliyor.

Micro Plus Teknik Özellikleri

Power Supply: 110/220 - 240 Wolt 50-60 HZ

Power Absorption: 350-400 W

RF Frequency: 01 HZ - 2000 HZ

Out Power: 68 W

Uygulama Alanları

Yüz Gençleştirme

Micro plus yüz gençleçtirme uygulamasının yüzde toparlamayı, sıkılaştırmayı ve cilt yapısını canlandırmayı sağlayan gözle görülür etkileri var. Yüzde 8-12 yaş arası cildin sıkılaşması ve toparlanmasına yardımcı olan micro plus etkisini ilk seansın sonucunda hissedebiliyorsunuz. Ancak asıl sonuç haftada iki gün 12 seansın bitiminde belirtiliyor. Altı hafta içinde yüzde toparlanma, gençleşme, dirileşme ve lifting etkisi açıkça görülüyor.

Boyun Gençleştirme

Yaş ilerledikçe derinin altındaki yağ dokusu azalıyor, yer çekimi nedeniyle gevşeyen dokuda sarkma oluşuyor.

Ayrıca derinin orta tabakası olan dermisteki kollajen ve elastin miktarının düşmesi, ciltteki gerginlik ve elastikiyeti azaltıyor.

Microplus yüz lifting uygulaması kaslara 36 saat spor etkisi yaratırken kollojen ve elastin aktivasyonu %41 attırdı gözlemlenmiştir.

Yüzde 8/12 yaş aralığı gençleşme ve toparlanma görülmektedir.

  

Yüz ovalini belirginleştirme

Yaş ilerledikçe derinin altındaki yağ dokusu azalıyor, yer çekimi nedeniyle gevşeyen dokuda sarkma oluşuyor.

Ayrıca derinin orta tabakası olan dermisteki kollajen ve elastin lift miktarının düşmesi, ciltteki gerginlik ve elastikliği azaltıyor.

Microplus yüz lifting uygulaması kaslara 36 saat spor etkisi yaratırken kollojen ve elastin aktivasyonu %41 attırdığı gözlemlenmiştir.

Yüzde 8/12 yaş aralığı gençleşme ve toparlanma görülmektedir.

Karın Toparlama

Çalışma prensibi 3 farklı dalga boyu galvanik akım verilerek karın kaslarını güçlendirmek, sıkılaştırmak ve 1-3 beden arası inceleme etkisi göstermektedir. Spor yapmadan metabolizmayı ve yağ yakımını hızlandırarak bölgesel incelme ve sıkılaşmada çok başarılı bir yöntemdir.

Popo Kaldırma

Microplus popo kaldırma uygulaması 3 farklı dalga boyunda elektrik akımı verilerek kasların uyarılması temeline dayanıyor. Kaslarda izometrik kasılmalar yaratarak vücudun kendini toparlamasını sağlıyor. Aynı zamanda Micro Plus bölgedeki dolaşım sistemini uyarıyor buda lenfatik drenajı arttırıyor. Tüm bu etkiler deride canlanma, dirileşme, toparlama ve sıkılaşma etkisi gösteriyor.

Bacak ve Bacak içi Sıkılaştırma

Bacak ve iç bacak Microplus uygulamaları farklı dalga boyunda elektrik akımı verilerek kasların uyarılması temeline dayanıyor ve kaslarda izometrik kasılmalar yaratarak vücudun kendini toparlamasına yardımcı oluyor. Oluşturduğumuz bu kasılmalar vücudun enerjiye ihtiyaç duymasını sağlıyor. Kas dokusu ilk önce ihtiyaç duyduğu enerjiyi ATP kullanarak elde etmeye çalışıyor. Ancak ATP kısa sürede tükendiği için bu kez kaslar kendi dokularında ki glikojen ve yağı kullanmaya başlayarak enerji topluyor. Böylece enerji kullanılarak vücutta belli bölgelerde lokalize olan yağ dokusunu da azaltıyor.

Bacak ve bacak içlerindeki yağlı ve selülitli görüntü düzelirken aynı zamanda dolaşım sistemini uyarıyor bu da lenfatik drenajı arttırıyor. Tüm bu etkiler 1 ila 3 beden daralmayı sağlarken aynı zamanda deride canlanma, dirileşme, toparlanma ve gençleşme etkisi gösteriyor.

Göğüs Sıkılaştırma

Microplus göğüs sıkılaştırma farklı dalga boyunda elektrik akımı verilerek kasların uyarılması temeline dayanıyor. Kaslarda izometrik kasılmalar yaratarak göksün kendini toparlamasına yardımcı oluyor. Aynı zamanda micro plus göğüs bölgesinde ki dolaşım sistemini uyarıyor buda lenfatik drenajı arttırıyor.

Tüm bu etkiler göğüste , canlanma, dirileşme, toparlanma ve gençleşme etkisi gösteriyor.

Sırt Toparlama

Microplus sırt toparlama galvanik akımı verilerek kasların izometrik kasılmalarından dolayı spor yapmadan metabolizmayı ve yağ yakımını hızlandırarak zayıflamak ve sıkılaşmak için çok başarılı bir yöntemdir.

Uygulama sırasında bölgesel kan dolaşımı ve lenf drenajında belirgin miktarda artış görüldü?ü için sarkma ve gevşeme ortadan kalkar. 1-3 beden daralmanın gözlemlendiği sırt toparlama uygulaması 12 seans haftada 2 gün olarak programlanır.

Selülit Tedavisi

Micro Plus selülitin giderilmesini ve zayıflamış liflerle bağ dokularının yenilenip onarılmasını kolaylaştırıyor. Konneklift (Bağ) doku aktivitesini arttırarak, kolojen ve elastin üretimini hızlandırıyor.

Micro Plus sayesinde hücre içinde iyileşme ve aktifleşme sağlanıyor. Selülitin yarattığı portakal kabuğu görünümündeki bozulma kayboluyor. Micro Plus selülitli bölgedeki dokuların yeniden normal cilt dokusuna kavuşmasına ve cildin sıkılaşmasına yardımcı oluyor. Kan dolaşımını ve protein sentezini arttırıp hücre metabolizmasını hızlandırarak cilt yapısını yeniliyor. Selülitler düzeliyor cilt dokusu normale dönüyor.

Estemia

Adres: Kemerlife 21 Çarşı Göktürk/İstanbul

Telefon: 0533 063 23 50 - 0212 322 91 85

Web Sitesi: estemia.com.tr

Facebook/Instagram: estemia

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 22.10.2021 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.