Dr. Selen Hacıömeroğlu'nu Tanıyalım.

22 Aralık 2022 Perşembe 09:38
2040 Okunma
Dr. Selen Hacıömeroğlu'nu Tanıyalım.

Selen Hanım Merhabalar, öncelikle sizi tanımak isteriz. Kendinizi bize anlatabilir misiniz?

Merhaba ben Doktor Selen Hacıömeroğlu. Ondokuz mayıs üniversitesi tıp fakültesi mezunuyum 2007-2009 yılları arasında ağrı devlet hastanesinde acil servis sorumlu hekimliği ve Doğubayazıt sağlık grubu başkanlığı görevi yaparak meslek hayatıma başladım. 2009dan bu zamana kadar İstanbul’da acil servis de -hematoloji onkoloji servisinde görev aldıktan sonra en son aile hekimliği yaptım.

Lara klinik için neler düşünüyorsunuz?

Bu sektörde olmamın asıl sebebi danışanlarıma doğru yönlendirme ile doğru işlemler gerçekleştirmek. Lara klinik olarak önceliğimiz danışanlarımızın memnuniyeti, onların mutluluğu otomatik olarak bizi de mutlu ediyor. Bu düşünce ile açılmış bir kliniğiz.

Medikal estetik ile tanışmanız nasıl oldu?

Medikal estetik ile 2018 yılında tanıştım. Yurtiçi ve yurtdışı medikal estetik alanında birçok eğitim ve programlara katılarak bu alanda kendimi geliştirdim. Medikal estetik eğitimine başta kendim ve çevremdeki arkadaşlarım için en doğru tedaviyi öğrenmek amacı ile başladım. Fakat daha sonrası bu alandaki başarılarımın doğrultusunda hocalarımın takdiri ve teşviki ile bu sektöre adım attım. Lara klinik için neler düşünüyorsunuz!' Bu sektörde olmamın asıl sebebi danışanlarıma doğru yönlendirme ile doğru işlemler gerçekleştirmek. Lara klinik olarak önceliğimiz danışanlarımızın memnuniyeti, onların mutluluğu otomatik olarak bizi de mutlu ediyor. Bu düşünce ile açılmış bir kliniğiz.

Medikal estetik ile ilgili gelecekte neler düşünüyorsunuz?

Bu alan yeniliğe açık bir alan ve her geçen zaman daha da güçlü tedavi yöntemleri ile büyük operasyonlara ihtiyaçlarımızı minimuma indirileceğini düşünüyorum. İleride görüntüsünden rahatsız olacak insanlar kalmayacak hepsi genç görünümlü, hepsi mutlu. 

Estetik ve cilt gençleştirmeyle alakalı şu an neler önerirsiniz?

Zaman akıp gidiyor ve biz hem bedensel hem ruhsal olarak değişiyoruz. Bu değişimi yavaşlatmak ve daha kaliteli geçirebilmek için bazı yardımlara ihtiyaç duyuyoruz, medikal estetik işte bu alanda bize yardımcı oluyor, kaliteli yaş almak... Vücudumuzun temel yapı taşlarından biri olan kolajen üretimimiz 30’hı yaşlarda yavaşlamaya başlıyor ve kolajen tüketimimiz üretimimizin 2 katma çıkıyor. Elastin sentezimimiz ve cildin yenilenme canlanma özelliği azalıyor. Daha yorgun, daha mat bir görünüme sahip oluyoruz. Ben bu yüzden öncelikle cildi iyileştirme yeniden canlandırma tedavilerinin daha önemli olduğunu düşünüyorum ve mezoterapi tedavisinin bu konuda tatmin edici sonuçlarını görüyorum. Önce cildi iyileştiriyoruz, cildin temel yapılarını güçlendiriyoruz sonra ek yöntemleri tercih ediyoruz.

Bilgi ve İletişim İçin;

Telefon: 0505 578 44 44

Adres: 5.Levent Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulv. No:4/5 Eyüpsultan - İstanbul 

instagram: @laraklinik / @drselenhaciomeroglu

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24