CICASTELA İle Beklenmeyen Uflara Yeni Çözümler

Mustela yeni ürünü ‘‘CICASTELA Onarıcı Bakım Kremi’’ ile karşınızda.

13 Aralık 2019 Cuma 10:35
1138 Okunma
CICASTELA İle Beklenmeyen Uflara Yeni Çözümler

60 yılı aşkın süredir hamilelik öncesi ve sonrası dönemi için; bebekler, gebeler ve yeni annelere yönelik cildin özel tüm ihtiyaçlarına yenilikçi dermo kozmetik ürünler geliştiren Mustela, yeni ürünü; CICASTELA Onarıcı Bakım Kremi ile annelerin yanında.

Doğumdan itibaren her zaman bebeklerin yanında olan Mustela, küçük uflarda da CICASTELA ürünü ile onların yanında olmaya devam ediyor. Emekleme döneminde el içinde ve dizlerde görülen kızarıklıklar, dizlerde ve dirseklerde düşme sonucu oluşan sıyrıklar, çarpma sonucu oluşan kızarıklıklarda cildi onarmak için %91 doğal kökenli içeriklerle formüle edilen Mustela, içeriğindeki;

  Hiyalüronik Asit sayesinde cildin nem depolarını doldurarak cildin iyileşmesine yardımcı olur.

  Panthenol sayesinde rahatsızlık hissinin hızlı bir şekilde giderilmesi için cildi nemlendirir.

  Bakır-Çinko sayesinde cildin doğal dengesini korumasına yardımcı olur.

  Avokado Perseose® sayesinde cildin nem bariyerini güçlendirir.

Bebek ve çocuklar için doğal kökenli ürünler geliştirmeyi taahhütleri arasına koyan Mustela’nın yeni ürünü CICASTELA Onarıcı Bakım Kremi annelerin ilk yardım çantalarındaki, vazgeçilmezlerden biri olacak.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 25.12.2019 11:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.