Zeplin Car Rental Göktürk ve Kemerburgaz'da Hizmet Veriyor

Türkiye’nin 73 noktasında 18.000’e yaklaşan aracıyla, kurumsal firma ve personele hizmet veren ve yenilikçi çözümleriyle sektörüne öncülük eden ‘Zeplin Car Rental’ Göktürk ve Kemerburgaz'da hizmet veriyor.

11 Aralık 2019 Çarşamba 17:05
3917 Okunma
Zeplin Car Rental Göktürk ve Kemerburgaz'da Hizmet Veriyor

%100 Türk sermayesi ve sağladığı istihdam ile ülke ekonomisine doğrudan katkı sağlayan ‘Zeplin Car Rental’, gülük ortalama 2.000 araç kiralaması gerçekleştiriyor. Ayrıcalıklı hizmet çeşitliliği, hizmet kalitesi, araç filosu, müşteri memnuniyeti gibi konularında hızla gelişme sağlayan ‘Zeplin Car Rental’, günlük ve kısa dönem araç kiralamada sektöründe liderliği ele almış durumda.

Zeplin Araç Kiralama, Türkiye çapında sunduğu yaygın hizmet ağıyla, araç kiralama ihtiyacınızı kolaylaştıracak. İstanbul’dan Antalya’ya, İzmir’den Ankara’ya, Trabzon’dan Hatay’a, 48 İl ve 73 hizmet noktasıyla Zeplin Car Rental profesyonel hizmet ağıyla sizlere çok yakın.

Hatchback, sedan, suv, mpv, 8+1 gibi çeşitli alternatifleri içeren araç gruplarıyla müşterilerine en uygun hizmeti sunmaya odaklanan ‘Zeplin Car Rental’ benzinli veya dizel yakıtlı, manuel ya da otomatik vitesli araç seçenekleriyle karşınıza çıkıyor.

Araç kiralama, yıkama ve ekspres servis hizmetlerini bir arada sunan Zeplin Car Rental’ ile dilediğiniz yerde, dilediğiniz zaman, dilediğiniz araca, en avantajlı şekilde sahip olabilirsiniz.

İletişim:

Adres: Mithatpaşa Mahallesi, Selanik Bulvarı, No:119/1 Kemerburgaz/ Göktürk/ İstanbul

Web: www.zeplincar.com

Mail: [email protected] - [email protected]

Telefon: 444 01 34

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 15.01.2020 13:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.