Zekeriyaköy Doğa Spor Kulübü

Zekeriyaköy Doğa Spor Kulübünün kurucusu Emin Eryılmaz; basketbol, voleybol sporlarını odağına alarak sportmenlik kültürünü geliştirecek etkinlikler tasarlamaktadır.

17 Temmuz 2023 Pazartesi 13:06
3173 Okunma
Zekeriyaköy Doğa Spor Kulübü

Kulübün bünyesinde bulunan bütün ekip arkadaşları kendi alanlarında uzman ve tecrübeli kişilerden oluşmaktadır. Disiplin, samimiyet, özveri, çalışkanlık ekibin en temel değerlerindendir. Kulüp olarak ulaşabildiği her kişiye sporu sevdirme ve spor disiplinini bütün hayatına entegre etmesini sağlamayı hedeflemektedir.

Çağdaş, güvenli ve sağlıklı spor alanlarında çocukları talep ve beklentilerini tam olarak karşılayarak koşulsuz sporcu memnuniyetini sağlayabilen, sporu yayabilen ve yaygın olarak yaptırabilen; centilmenlik ruhuna sahip, rakibine saygı duyan, kendisini önemseyen, çevresini koruyan, arkadaşlarını, ailesini, ülkesini seven ve milli takımlarda hizmet verebilmeyi de hedefleyen sporcular yetiştirebilmek en önemli amaçlarından olan Zekeriyeköy Doğa Spor Kulbü oldukça bu konuda başarı sağlamıştır. 

Voleybol okulundaki çalışma sistemi; gelişim dönemindeki öğrenciler üzerinde, yalnızca fiziksel çalışma ve gelişim ağırlıklı değildir. Öğrenciler spor yaparak sosyal bir çevre içinde kendilerini tanımak, bir ekibe katılmak, ekip üyesi olarak mücadele etmek, paylaşmak, öz çalışma disiplinini kazanmak fırsatını bulurlar.

İlk adım grupları, yarışmacı gruplar ve performans gruplarımız ile her seviyedeki sporcuya kendini geliştirebilecekleri en uygun grubu tespit edip sporcunun alabileceği en yüksek verimi almasını sağlıyoruz.

Kulüp için spor dostluk, aidiyet, takım olabilmek ve en önemlisi paylaşım demektir. Planladıkları etkinlikler, yaz ve kış kamp organizasyonları, katıldığı resmî ( TVF ) ligler ve özel turnuvalar ile sporcularını hem fiziksel hem mental olarak geliştirmeyi arzu ediyor ve gelecekte ayakları yere sağlam basan bireyler yetiştirmeye çabalıyorlar.

Alanında uzman eğitmenler ile lisanslı sporcu olma fırsatı sizleri bekliyor.

İletişim: 0544 465 52 38

İnstagram: @zekeriyakoydogasporkulubu

Adres: Göktürk Biltes Koleji Spor Salonu

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 18.07.2023 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24