YELDA BAŞARANDAN BAYRAMA ÖZEL, PİŞMAN ETMEYEN BESLENME ÖNERİLERİ!

Bayramda hangi tatlı ve ikramlıklar pişmanlıktır? Bayramda kilo almak istemiyorsanız içinizde ki ‘’Ye diyen Sese "Hayır" deyin!

19 Nisan 2023 Çarşamba 14:05
1214 Okunma
YELDA BAŞARANDAN BAYRAMA ÖZEL, PİŞMAN ETMEYEN BESLENME ÖNERİLERİ!

Bayramda kilo almak istemiyorsanız "Hayır" deyin!

Uzman psikolog ve yeme bozuklukları danışmanı Yelda başaran ‘’Oturduğunuz yerde zayıflamak ister misiniz? Adı kitabıyla dikkatleri üzerine çektikten sonra şimdide bayramda yemek ve tatlı yerken dikkat edilmesi gerekenler üzerinde çarpıcı açıklamalarla bulundu.

Bayramda kilo almanıza sebep olacak ‘’Tatılar’’ hangileri? Bayram ziyaretlerinde ki "hayır" diyemediğiniz hangi ikramlar sonrasında ‘Pişmanlığa’’ yol açabilir? Vb.sorulara cevap veren BAŞARAN,

Bayramda ikram edilenlere ve içimizde ki ‘’ye ‘’diyen sese’’hayır, teşekkür ediyorum ‘’demek zor .Ancak,’’ya hep ,ya hiç’’veya ‘’battı balık yan gider, bir kereden bir şey olmaz gibi düşünce kalıpları yerine, ’’ … yaparsam daha iyi ‘’mantığı, bayram sonrası sizi çok rahatlatacak bir düşünce olur diyerek sağlıklı ve fit bayramlar dileklerinde bulundu.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24