Ünlülerin Mavi Seyahat Kaptanı Murat Emirtop kimdir?

Nişantaşı, Bebek, Etiler gibi semtlerde tanınan yat kaptanı Murat Emirtop kimdir?

09 Mart 2021 Salı 11:51
1060 Okunma
Ünlülerin Mavi Seyahat Kaptanı Murat Emirtop kimdir?

Murat Emirtop Denizcilik İşletme Mühendisliği Bölümü'nü bitirdiği günden beri dur durak bilmeden aralarında bir dönem Fenerbahçe'yi çalıştıran Teknik Direktör Ersun Yanal'ın da olduğu bir çok ünlü isme mavi seyahatlerinde eşlik etti. Etmeye de devam ediyor.

Murat Emirtop sanılanın aksine sakin bir yaşam sürüyor. Güne spor ile başlayan Emirtop, sağlık için sporun çok önemli olduğunu da vurgulamaktan geri durmuyor.

Özel olarak gerçekleştirdiğimiz söyleşide gençlere tavsiye olarak hayallerinin peşinden giderlerse istediklerini elde edebileceklerini ifade eden Emirtop sözlerine, "Denizcilik İşletme Mühendisliği bölümünü bitirmemin ardından hayalim olan erkek giyim üzerine marka ürünlerin yer aldığı bir butik kurma fikrini gerçekleştirmek için çok çabaladım. Bu çabanın hayat felsefem olduğunu da söyleyebilirim." diyerek devam etti.

Murat Emirtop, seyahat etmeyi seven mütevazi bir yaşam benimseyen, hayallerinin peşinden giden ve bunu hayat felsefesi haline getiren, ünlüler ile sık sık bir araya gelse de bunu gösteriş için kullanmayan insan olmayı başaran ender bireylerden.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 11.03.2021 14:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24