Ümit Öner'den İlçe Emniyet Müdürü'ne ziyaret

Göktürk Dergisi, Ümit Öner Medya ve Göktürk Kemerburgaz İş İnsanları Derneği yönetim kurulu başkanı Ümit Öner Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Muharrem Levent Türkmen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

11 Ekim 2021 Pazartesi 13:47
16275 Okunma
Ümit Öner'den İlçe Emniyet Müdürü'ne ziyaret

Ümit Öner, makamında ziyaret ettiği Muharrem Levent Türkmen'i yeni görevinde başarılar dileyerek, ilçe halkının huzuru ve güvenliği için kurumlar arası işbirliğinin son derece önemli olduğunu vurguladı.

Polis ekipleriyle birlikte çalışmaya hazır olduklarını ifade eden Ümit Öner, şunları söyledi;

''Eyüpsultan'ın huzur ve güvenini tesis eden, gece ve gündüz demeden her türlü şartlarda en üst düzeyde çalışan emniyet teşkilatımıza teşekkürü bir borç biliyoruz. Bugün burada kıymetli Emniyet Müdürümüz Muharrem Levent Türkmen'e hayırlı olsun ziyaretimizi gerçekleştirdik. Emniyet güçlerimizin her zaman yanındayız. Bize ne görev düşerse seve seve yaparız." dedi.

Emniyet Müdürü Muharrem Levent Türkmen ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek amacıyla, kamu kurum ve kuruluşlarının desteği çok önemli. Karşılıklı işbirliği içinde Eyüpsultanlı hemşerilerimize en iyi hizmeti vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Göktürk Dergisi olarak Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürü Muharrem Levent Türkmen'e yeni görevinde başarılar dileriz.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 02.08.2023 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.