Sosyal Medyadaki Sesiniz Oluyoruz

Ümit Öner Medya olarak sosyal medyadaki sesiniz oluyoruz.

15 Mayıs 2020 Cuma 13:39
1173 Okunma
Sosyal Medyadaki Sesiniz Oluyoruz

Günümüzde en aktif olarak kullanılan sosyal medya platformu Instagram başta olmak üzere Facebook, Twitter ve Youtube gibi mecralarda geniş kitlelere ulaşmanızda sizlere destek oluyoruz. Sosyal medyada gerçekleştirdiğimiz tanıtımları "Sosyal Medya Reklamı" ve "Sosyal Medya Yönetimi" olarak iki başlıkta sunuyoruz.

Sosyal Medya Reklamı

Paylaşımınız haftalık planlama doğrultusunda belirli gün ve saatlerde (Firmanızın sektörüne göre en yüksek etkileşimi alabileceğiniz saat tarafımızdan belirlenecektir.) gönderi ve hikaye paylaşımı yapılması

Paylaşım önerilerinde bulunma, görsel konusunda destekte bulunma

gibi hizmetler yer almaktadır.

Sosyal Medya Yönetimi

Kısaca sosyal medya hesabınızın yönetilmesi diyebiliriz. Detaylandırdığımızda

- Marka iletişimi doğrultusunda doğal bir konsept belirlenmesi
- Günlük post ve story paylaşımları (Detayları görüşülerek belirlenecektir.)
- Monitoring (DM cevaplama, yorum yönetme, hastag takibi, hesabın canlı yaşaması için beğeni ve yorum yapması, gelen yorumların markaya iletilmesi) 
- İçerik Önerileri
- İletilen isteklerin, dökümlerin oluşturulan marka iletişimi konseptine uygun bir şekilde paylaşılması

gibi hizmetler yer almaktadır. 

Sosyal medya hesabınızı kendiniz de yönetmek isteyebilir ya da bizler gibi uzmanların da yönetmesini tercih edebilirsiniz. Biz burada sizlerin isteklerinizi nasıl daha doğru uygulayabileceğiniz yönünde rehberlik etmek için varız. Ümit Öner Medya olarak hali hazırda 100' e yakın firma ile Sosyal Medya Reklamı ve Sosyal Medya Yönetimi konusunda iş birliği içerisindeyiz. Dönemsel projelerden uzun süreli çalışmalara kadar çeşitli sosyal medya hizmetleri gerçekleştirdik. Gerçekleştirmeye de devam ediyoruz.

Ümit Öner Medya

İletişim : 0541 271 24 48

             : 0542 249 22 42

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 23.05.2020 16:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.