ŞAHSENEM RÜZGÂRI ESMEYE DEVAM EDİYOR

03 Kasım 2023 Cuma 11:41
2693 Okunma
ŞAHSENEM RÜZGÂRI ESMEYE DEVAM EDİYOR

12 yıl aradan sonra müzik dünyasına hızlı bir dönüş yapan Özbek popçu Şahsenem, bu hasreti her ay çıkaracağı tekli şarkısıyla gidereceğini sevenlerine müjdelemişti. Müziğe dönmesiyle birlikte Sonbahar ruhuna uygun 2. Teklisi “Bitsin Artık” ile sevenleriyle yeniden buluştu. Söz ve Müziği Mert Aktürk imzası taşıyan slow eserin klip çalışması Murat Alphan tarafından yapılırken Şahsenem, güzelliğiyle klip çalışmasında yine büyülüyor.

Mg prodüksiyon adına Mert Aktürk’ün yapımcılığını yaptığı Şahsenem yorumuyla “Bitsin Artık” isimli eserin aranjör koltuğunda yine Mert Aktürk oturdu. Güzel popçu Şahsenem, klip çalışmalarında giydiği kıyafetlerin sevenleri tarafından yakından takip edildiğini bildiğini ve sosyal medyadan yazdıklarını dile getirirken 2. Teklisinde Uluslar arası tasarımcı CCK Moda evi Cengiz Çetinkaya ile çalıştığını ve Türk moda sektörünün dünya devleriyle yarışacak düzeyde olduğu vurgusunu yaptı. Arka arkaya gelen tekli şarkı çalışmalarıyla müzik dünyasında bir Şahsenem rüzgarı estirmeye başlayan güzel sanatçı “Şimdilik bir rüzgar ama yakında Şahsenem rüzgarı kasırgaya dönüşecek” dedi.

Şahsenem yorumuyla “Bitsin Artık” klibi;

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 03.11.2023 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24