Sabote X Yakaza: Mila Music Company etiketi ile yayınlanan Yepyeni single çalışmaları “Cash” ile karşınızda

Sabote X Yakaza Mila Music Company İle imzaları attı ve durdurulamaz yükselişleri başladı.

01 Ekim 2023 Pazar 12:01
5548 Okunma
Sabote X Yakaza: Mila Music Company etiketi ile yayınlanan Yepyeni single çalışmaları “Cash” ile karşınızda

Mila Music Company, müziğin ön saflarındaki yetenekler Sabote ve Yakaza ile anlaşarak hip-hop ve rap dünyasında büyük bir çıkış yakaladılar. Kısa bir süre önce “Cavlıyo” isimli teklileri ile rap müzik dinleyicisinin karşısına çıkan ikilinin yaratıcı enerjisi ve Mila Music Company'nin destekleyici platformuyla ortaya çıkan bu güçlü işbirliği ile yeni teklileri “Cash” tüm dijital platformlardaki yerini aldı. Sabote X Yakaza dinleyicilere benzersiz bir müzik deneyimi sunmayı vaat ediyor.

Sabote, sözlerinde ve beatlerinde derin anlam taşıyan ve sarsıcı melodilerle bezenmiş parçalarıyla tanınan bir rap sanatçısı olarak öne çıkıyor. Yakaza ise kuvvetli vokalleri, sözleri ve etkileyici sahne performansıyla rap ve hip-hop dünyasında adını duyurmuş bir isimdir. Bu ikili, Mila Music Company çatısı altında arka arkaya çıkacak, yepyeni ve çığır açacak single çalışmalarıyla müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

Mila Music Company kurucusu Faruk Emre, "Sabote ve Yakaza gibi yetenekli sanatçıları şirketimizde ağırlamaktan dolayı çok heyecanlıyız. İkilinin müzikal vizyonu ve yaratıcılığı, hip-hop ve rap müzik dünyasında yeni bir dönemi başlatacak" dedi.

Sabote ve Yakaza'nın bir araya geldiği bu proje, dinamik rap sözleriyle dolu, ritimleriyle sizi hipnotize edecek ve dinleyicilere unutulmaz bir müzik deneyimi sunacak. Mila Music Company, bu projeyi müzikseverlerle buluşturarak onlara yenilikçi ve ilham verici bir ses sunmayı hedefliyor.

İkili 3 Kasım 2023 tarihinde tüm dijital platformlarda yerini alacak yeni şarkıları “Pırlanta” için kamera karşısına geçtiler. Ünlü yönetmen Buğra Karaçam bu iki yeteneğin adını çok yakında herkesin duyacağını söylerken çekimlerdeki rahatlıkları dünya starları tadındaydı dedi.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 02.10.2023 12:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24