Remzi Aydın'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

27 Ekim 2018 Cumartesi 11:32
857 Okunma
Remzi Aydın'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Başkan Remzi Aydın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili olarak vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada,

Öncelikle tüm milletimizin ve Eyüplülerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum. İnşallah bu bayramlar birliğimizi, beraberliğimizi, kaynaşmamızı, pekişmemizi sağlayan günler olur. Aziz milletimiz geçmişte olduğu gibi en son 15 Temmuz'da da birlik ve beraberliğine ne kadar düşkün olduğunu, hain emellere karşı nasıl şanlı bir direniş sergilediğini gösterdi. Böyle bir milletin evladı olmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum. İnşallah Cumhuriyetimiz, devletimiz, milletimiz ilelebet devam edecek ve kıyamete kadar da bu topraklarda birlik, beraberlik ve huzur içerisinde yaşacaktır. Bu vesile ile tekrar tüm milletimizin ve Eyüplülerin bayramını kutluyor, saygı ve sevgilerimi iletiyorum.” mesajını verdi.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 27.10.2018 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24