RAMİ’de Eyüpsultan’ın Meşhur Lezzetleri Festivali

RAMİ’de Eyüpsultan’ın Meşhur Lezzetleri Festivali

22 Mart 2019 Cuma 17:21
984 Okunma
RAMİ’de Eyüpsultan’ın Meşhur Lezzetleri Festivali

BASINA DAVET
BAHA’DAN MUHTEŞEM KONSER
 
Tarihi, kültürel mirası ve turistik değerleriyle tanınan, her yıl binlerce konuğun ziyaret ettiği İstanbul’un gözbebeği Eyüpsultan, meşhur lezzetleriyle de gün geçtikçe daha çok ilgi odağı oluyor.
Eyüpsultan’ın Meşhur Lezzetleri, 23 Mart Cumartesi günü saat 15:00’de Rami Bir Nefes Parkı’nda düzenlenecek bir festivalle Eyüpsultanlılarla buluşacak.

Eyüpsultan’a gelenlerin tatmadan gitmedikleri Balkan tulumba tatlısı, Boşnak böreği, Eyüpsultan güveci, Akmanoğlu acıbadem kurabiyesi, Akmanoğlu Eyüpsultan halkası ve Kemerburgaz turşusunun ikram edileceği festivalde, çocuklar için birbirinden renkli animasyonlar da yer alacak.  Festivalin evsahipliğini  AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken üstlenecek.

Ünlü sanatçı Baha’nın konser vereceği, Eyüpsultan’ın meşhur lezzetlerinin ikram edileceği Rami’deki festivalde siz değerli basın mensuplarımızı da aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Saygılarımızla.

Ayla Eyüboğlu

Basın Danışmanı (0532 361 00 48)

TARİH        :        23 Mart Cumartesi 15:00

YER            :        Rami Bir Nefes Parkı  

BİLGİ İÇİN  :        Burak Öztürk Basın Halkla İlişkiler Sorumlusu

                           (0543 601 75 93)

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 22.03.2019 17:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.