Rahime Gün Photography

“Her fotoğraf bir yaşanmışlığı anlatır, birkaç saniye önce çekilmiş olsa bile”

06 Kasım 2020 Cuma 12:20
1534 Okunma
Rahime Gün Photography

Avrupa'da ve ülkemizde birçok Workshop’ta eğitmen olarak yer alan Rahime Gün bebek ve doğum fotoğrafçılığı konusunda uzmanlaşmış durumda. 

Fotoğrafçılığı tanımlarken “Her fotoğraf bir yaşanmışlığı anlatır, birkaç saniye önce çekilmiş olsa bile” diyor.

Çektiği fotoğrafların her bir detayının sanat ve yaratıcılığın birer eseri olduğunu görüyorsunuz.

Çekimlerinde oluşturduğu konseptlerde üretkenlik tarafını yansıtan Rahime Gün, bebek sağlığına uygun ekipmanlar ve kişiye özel çalışmalar da gerçekleştirmekte.

Stüdyosunda sürekli olarak farklı konseptler geliştirerek çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarına pandemi sürecinde de yeni normal tedbirlerine dikkat ederek stüdyosu içerisinde sadece çekim gerçekleştirdiği misafirini bulunduruyor. Gerekli dezenfeksiyon işlemleri sonrası yeni misafiri ile farklı bir konsept ile bambaşka bir dünyanın derinliklerine doğru hareket ediyor.

Yenidoğan fotoğraflarının doğum sonrası ilk 10 gün içerisinde çekilmesini gerektiğini söyleyen Rahime Gün, 10. gün sonrasında zamanla bebeklerin bedensel esneklerinin azalmasından dolayı, fotoğraf çekimleri esnasında istenilen pozların yakalanmasının da zorlaştığını belirtti.

Bu süre içerisinde gerçekleştirdiği çekimlerde bebeklere daha güzel görünmelerini sağlarken poz alma konusunda gönlü daha rahat hareket ederek daha güzel sonuçlar elde edebiliyor.

Rahime Gün

Telefon: 0539 701 94 77

Instagram: rahimegunphotography

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 07.11.2020 12:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.