RAFET EL ROMAN”dan  “MİLYON YARA”

Rafet El Roman'ın yeni şarkısı MİLYON YARA, video klibi ile birlikte yayında!

10 Şubat 2022 Perşembe 17:12
984 Okunma
RAFET EL ROMAN”dan  “MİLYON YARA”

Romantik müziğin öncü isimlerinden Rafet El Roman, yeni şarkısı “Milyon Yara” ile gönülleri bir kez daha fethediyor… Söz ve bestesi yine kendi imzasını taşıyan şarkının klip çekimleri de, Sanatçının çok sevdiği şehir Bakü’de gerçekleştirildi. MİLYON YARA şarkısında anlattıklarını birebir yaşadığını dile getiren  Sanatçı; aşka ve ilişkilere dair çok özel göndermeler de yapıyor.

Geçmişten bugüne; onlarca slow balata imzasını atan RAFET EL ROMAN; çok beklenen 'SEVGİLİLER GÜNÜ” konseri için de KONYA DEDEMAN OTEL’de sahne alacak. Konya’lı müzikseverleri için; en özel şarkılarını seslendirecek olan Sanatçı; kendi şarkılarının yanısıra FERDİ ÖZBEĞEN’den; MÜSLÜM GÜRSES’e, NEŞET ERTAŞ’tan BARIŞ MANÇO’ya; FERDİ TAYFUR’a  kadar çok değerli sanatçıların şarkılarına da yer vererek; unutulmayacak bir müzik şöleni yaşatacak…

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 10.02.2022 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.