Kadına Şiddete Karşı Pedal Çevirdi

Müge Ulusoy Medya sanatçılarından Emre Törün, kadına karşı şiddetin son bulması amacıyla düzenlenen ‘‘Turuncu Pedalşörler’’ etkinliği kapsamında katılımcılarla beraber bisiklet sürdü.

04 Aralık 2019 Çarşamba 13:32
484 Okunma
Kadına Şiddete Karşı Pedal Çevirdi

Ünlü oyuncu Emre Törün, 30 Kasım Cumartesi günü kadına karşı şiddetle mücadele amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte Turuncu Pedalşörler arasında yer alarak bisiklet konvoyuna katıldı. Kalamış Parkı’nda başlayan bisiklet sürüşünde, kadına yönelik her türlü cinsel, fiziksel, psikolojik, ekonomik şiddetin kabul edilemez ve katlanılamaz olduğu vurgulandı.

Bisiklet pedallarını bu kez kadınlara yönelik şiddetin son bulması için çeviren ünlü oyuncu Emre Törün, “Bugün kadın erkek eşit bir dünya için bisikletlerimizi kaptık ve pedallarımızı bu sefer kadın mücadelesi için çevirdik. Kadına yönelik şiddetin her türlüsüne karşıyız ve bugün bunun için buradayız. Toplumda farkındalık yaratmak adına gerçekleştirilen böylesine hareketli ve aktif bir organizasyonda yer almak çok anlamlı” dedi.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24