HAYATIN İÇİNDEN LİDER HABER EKRANLARINDA

Eylül Ayça Karakuş'un hazırlayıp sunduğu "Hayatın İçinden" programı Antalya’nın yeni kanalı Lider Haber ekranlarında izleyicisiyle buluştu.

03 Ocak 2022 Pazartesi 09:36
397 Okunma
HAYATIN İÇİNDEN LİDER HABER EKRANLARINDA

Programın ilk konuğu Azerbaycanlı yazar Aysel Ateş Abdullazade oldu. Eylül Ayça Karakuş ile "Hayatın İçinden" programının ilk bölümü 02.01.2022 Pazar günü saatler 15.00 gösterdiğinde izleyicisiyle buluştu.

Adından da belli olduğu gibi program geniş bir alanı kapsayarak farklı konuları ele alıyor.

Hayatın İçinden programının İlk bölüm konuğu Antalya'da yaşayan, "En Tanıdık Yabancı" kitabının yazarı, Tercüman Aysel Ateş Abdullazade oldu.

Yazar Karakuş güzel sohbetiyle konuğunu ağırlarken kalemden kağıda, senaryodan filme, kitaptan çeviriye, kadına şiddetten insan haklarına dair birçok konuyu aktarıyor.

Antalya'da yaşayan Azerbaycan uyruklu yazar Aysel Ateş'in Azerbaycan’dan Türkiye’ye gelip yerleşmesinin kalemine olan etkisi, her iki Türkçeyi kullanırken hangisinden daha çok etkilendiği, senaryosunu yazdığı Melekı filmin sinemalarda gösterimi, kaleminden dökülen şiirlerini seslendirdiği ve iki kitabının yazılma öyküsünü paylaştığı bir yayın oldu.

Eylül Ayça Karakuş Lider Haber'de "Hayatın İçinden" programı ile farklı meslek dallarından konuklarının bilgisine başvurarak siz değerli izleyicilere eğlenceli, faydalı ve bilgili saatler armağan ediyor.

Hayatın İçinden programı, Pazar günleri saatler 15.00 gösterdiğinde farklı konuklar ve konularıyla Lider Haber ekranlarında sevenleriyle buluşmaya devam edecek.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.