Göktürk Dergisi 'Yılın En İyi Cemiyet Dergisi' Ödülünün Sahibi Oldu

Ümit Öner Medya Grubu çatısı altında yayınlanan Göktürk Dergisi ödüllere doymuyor. Kısa sürede kazandığı ödüllere bir yenisi daha eklendi. Göktürk Dergisi, Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreni'nde "Yılın En İyi Cemiyet Dergisi" ödülünü kazandı!

10 Haziran 2021 Perşembe 11:13
47541 Okunma
Göktürk Dergisi 'Yılın En İyi Cemiyet Dergisi' Ödülünün Sahibi Oldu

İmtiyaz Sahibinin Ümit Öner olduğu Göktürk Dergisi, yayında olduğu 5 yıl gibi kısa bir sürede birçok ödül kazandı. Göktürk Dergisi, Ümit Öner Medya Grubu bünyesinde yayınlanmaya devam ediyor. Ümit Öner Medya Grubu bünyesinde Anne Çocuk Dergisi, İnternet Gazetesi ve Açık Hava Çözüm Ortaklığı gibi farklı mecralar ve çözümler de yer alıyor.

Göktürk Dergisi günümüzde Turkcell Dergilik ile dijital olarak Türkiye’nin her yerinde. Fiziki olarak da D&R Mağazalarından satın alınabiliyor. Ulusal bir yayın olan Göktürk Dergisi kısa sürede kazandığı ödüllere bir yenisini daha ekledi.

Türkiye'nin ilk internet ödülleri olan ve bu yıl 9. Kez düzenlenen Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreni’nde Göktürk Dergisi, “Yılın En İyi Cemiyet” Dergisi ödülüne layık görüldü. İnternet sitesi üzerinden yapılan oylamalar sonucu bu ödülü almaya hak kazanan Göktürk Dergisi adına ödülü İmtiyaz Sahibi Ümit Öner aldı. Öner mesajında “Bir Göktürklü olarak bölgemizin nezihliğini tüm ülkemize anlatma amacıyla başladığımız yayıncılık maceramızda kısa bir sürede ulusal bir yayın haline geldik. Kısa sürede birçok ödüle layık görüldük.

Başarma istediğimizi arttıran ve bizleri duygulandıran bu ödülü alırken öncelikle aileme, ekibime ve sevenlerimize destekleri için sonsuz teşekkürler. Göktürk Dergisi olarak 81 ilden de okuyucularımıza ulaşabiliyoruz. Hedefimiz daha fazla insana temas edebilmek. Bunun için çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 01.12.2021 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.