Göktürk Dergisi Yeni Sayısı Sizlerle...

Göktürk Dergisi yeni sayısında kapak konuğu Aslı Hünel oldu. Hünel ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportaj sizlerle...

27 Temmuz 2021 Salı 15:17
1313 Okunma
Göktürk Dergisi Yeni Sayısı Sizlerle...

Göktürk Dergisi yeni sayısında kapak konuğu Aslı Hünel oldu. Hünel pandemi döneminde neler yaptığından yeni projelerine birçok konuda merak edilenleri cevapladı.

Göktürk ve Kemerburgaz Bölgesi ile yayın hayatına başlayan Göktürk Dergisi, süreç içerisinde daha geniş kitlelere ulaştı ve ulaşmaya devam ediyor. Çıktığı günden beri geniş içerik dağarcığı ile okurlarıyla buluşmaya devam ediyor. Magazin, gurme, sağlık, tarih, gezi, yaşam, gündem, eğitim, spor, güzellik gibi birçok konunun yer aldığı Göktürk Dergisi'nin yeni sayısında birçok özel röportaj ve konusunda uzman kişilerin yazıları yer alıyor.

Günümüzde oldukça popüler olan kripto paralara değinilen sayıda kapak konuğu Aslı Hünel oldu.Kutay Koç, Oğuzhan Aydın gibi isimlerin röğportajları, Prof. Dr. Oğuz Özyaral, Op. Dr. Dilek Abul, Op. Dr. Nurhan Takar, Aynur Tümen, Astrolog Vedat Delek, Erdal Güvenç, İsmail Gökgez'in kaleme aldığı magazin köşesi yazıları yer alıyor. Göktürk Dergisi'nin 19. Sayısı'na D&R şubelerinden, D&R Online Mağazası'ndan ve Turkcell Dergilik Uygulaması üzerinden ulaşabilirsiniz. 

Turkcell Dergilik Uygulaması'ndan okumak için tıklayın

Dergimizi sitemizden okumak için tıklayın

Dergimize abone olmak ve reklam vermek için:

[email protected] mail adresi üzerinden,

0212 322 17 07 - 0541 271 24 48 numaraları üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Bizi sosyal medyada

Instagramgokturkdergisi

Facebookgokturkdergisi

adresleri üzerinden takip edebilirsiniz.

Dergimizi D&R Online Mağazadan Satın Almak İçin Tıklayın

Son Güncelleme: 02.08.2021 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.