GÖKİD, JCI Kültür’den Ödül Aldı

Dünya'nın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan ve 104 yıldır dünyanın dört bir yanından gençlerin yetişmesi noktasında pozitif katkı sunan Junior Chamber International (JCI), Ümit Öner’in Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Göktürk ve Kemerburgaz İş İnsanları Derneğine (GÖKİD) ödül verdi.

09 Aralık 2019 Pazartesi 13:47
12050 Okunma
GÖKİD, JCI Kültür’den Ödül Aldı

JCI Kültür, her yıl yaptığı başkanlık devir teslim törenini, bu sene daha anlamlı hale getirmek adına yardım gecesine dönüştürdü. 7 Aralık 2019 tarihinde Kolektif House Levent’te gerçekleşen devir teslim töreninde, sponsor markaların açtıkları stantlardaki satış gelirlerinin tamamı Down Sendromu Derneğine bağışladı.

Göktürk Dergisi, Anne Çocuk Dergisi ve GÖKİD’in ana sponsorluğunu yaptığı gecede, 2019 dönem başkanı Elif Şen, 2020 yılında başkan olacak Fatma Nur Kaptanoğlu’na Kültür şubesini devretti.

JCI Kültür’ün devir teslim töreninde Ümit Öner 3 adet ödül alarak başarılarına bir yenisini daha kattı. Anne Çocuk Dergisi, Göktürk Dergisi ve GÖKİD adına ayrı ayrı ödüller alan Ümit Öner; gecede elde edilen gelirlerin tamamının Down Sendromu Derneğine aktarılması noktasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.

JCI Kültürden ödül alan, GÖKİD yönetim kurulu üyesi ünlü sanatçı Faruk Emre; JCI gerçek manada liderler yetiştiren ve aktif vatandaşların bulunduğu bir kuruluş. Böyle bir organizasyonda olduğum için çok mutluyum. Aynı zamanda bu devir teslim töreninde Down Sendromu Derneğine yapılan yardım çok anlamlı. Bu yüzden emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’ diye konuştu.

Faruk Emre ve Esin İris geceyi şarkılarıyla renklendirdi.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 10.12.2019 14:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.