Eyüpsultanlı sporcu kadınlar piknikte buluştu!

İlçede yaşayan her yaş grubuna dokunan Eyüpsultan Belediyesi, kadınlara yönelik faaliyetlerine devam ediyor.Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Emirgan Korusunda organize edilen piknikte Eyüpsultanlı kadınlar, günlük hayatın yoğunluğundan uzaklaşıp temiz havada kahvaltı yapıp stres attı.

23 Temmuz 2018 Pazartesi 12:29
1181 Okunma
Eyüpsultanlı sporcu kadınlar piknikte buluştu!

Samimi ve eğlenceli geçen pikniğe Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın eşi Tülay Aydın'ın da katıldı.

Pikniğe katılan 400 sporcu kadın, Başkan Remzi Aydın'a kendilerine verdikleri imkanlardan dolayı teşekkürlerini iletti.

EYÜPSULTANDA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

Eyüpsultanlı sporcu kadınların katıldığı piknikte, kendilerine yönelik yapılan faaliyetlerden oldukça memnun kaldıklarını ifade eden kadınlar bu tür faaliyetler sayesinde sosyalleştiklerini, aile içi iletişimlerinin daha sağlıklı hale geldiğini, hayata bakış açılarının değiştiğini ifade etti.

“HAYATA YENİDEN BAĞLANDIM”

Spor kursuna giden Fatma Mete, spora başladıktan sonra fiziksel ve zihinsel hastalıklarının iyileştiğini, kendini yeniden bulduğunu, hayata yeniden bağlandığını ifade etti.

“EYÜPSULTANLI HANIMLAR OLARAK BAŞKANIMIZI DESTEKLEMEYE DEVAM”

Gün boyu keyifli vakit geçiren kadınlar Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'a teşekkürlerini iletti.

Kadınlar olarak kendilerine yapılan yatırımların önemli olduğunu söyleyen hanımlar Başkan Remzi Aydın'ı desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

FARKLI NOKTALARDA SPOR HİZMETİ

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren spor kursu Eyüp Anadolu Lisesi Kapalı spor salonu, Murat Taş Ortaokulu, Serdar Aksun Anaokulunda 1350 üyeyle spor faaliyetleri devam ediyor.

Ayrıca kadınlar ayda bir diyetisyen hizmetinden de faydalanabiliyor.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24