ESER'li öğrencilerin özel günü!

Engelliler Sürekli Eğitim ve Rehberlik Merkezi'nde (ESER) özel çocukları için hazırlanan doğum günü kutlamasında bu ay da eğlenceli dakikalar yaşandı.Haziran ve Temmuz ayı doğumlu çocuklar için hazırlanan programa Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın eşi Tülay Aydın, veliler, öğretmenler ve dünyanın lider yetiştiren en büyük gençlik organizasyonu AIESEC öğrencileri katıldı.

13 Temmuz 2018 Cuma 17:32
854 Okunma
ESER'li öğrencilerin özel günü!

DOYASIYA EĞLENDİLER

Piyerloti'deki ESER binasında düzenlenen programda çocuklarımız, doyasıya eğlenip, şarkılar söylenerek gönüllerince dans ettiler.

TÜLAY AYDIN TEK TEK İLGİLENDİ

Pasta kesiminden hemen sonra mutlulukları gözlerinden okunan çocuklarımıza Tülay Aydın, hediyelerini taktim etti.

Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Aydın, doğum günü sonrası öğrencilerle tek tek sohbet edip bol bol fotoğraf çektirdi.

AIESEC ÖĞRENCİLERİ DE KATILDI

Doğum günü kutlamasına Üniversite öğrencileri ve mezunlar için sosyal sorumluluk profesyonel staj imkanı sunan, dünyanın en büyük gençlik organizasyonu olan İktisadi ve Ticari İlimler Talebeleri Staj Komitesi Derneği (AIESEC) öğrencileri de katıldı.

AIESEC öğrencileri, ESER'li öğrenciler ile 5 hafta sürecek eğitim için bir araya geldi. 10 ayrı ülkeden 16 öğrenci gruplar halinde seramik, taş boyama, müzik, dikiş nakış, bahçıvanlık, fotoğrafçılık, modern dans ve halk oyunları etkinliklerine katıldı.

LEE: ÇOK İYİ VAKİT GEÇİRİYORUZ

Doğum günü programına katılan Lee, Çin'den geldiğini söyleyerek, Eyüpsultan'da olmaktan mutlu olduğunu ve ESER'de çok iyi vakit geçirdiğini söyledi.

MANAL: ESER'DE AİLE ORTAMI VAR

Pazarlama bölümünde okuyan Faslı Manal, ESER'e çocuklara yardım etmek ve onlarla birlikte olmak için geldiğini, öğretmenlerin ve öğrencilerin aile ortamı kurduğunu belirtti.

PRANEET: ÖĞRETMENLER ÇOK İLGİLİ

Bilgisayar mühendisliği bölümü okuyan Hindistanlı Praneet ise ESER'de yapılan etkinliklerin öğrencilerin bir parçası olduğunu söyleyerek, öğretmenlerin ilgi ve alakasının çok iyi olduğunu kaydetti.

AIESEC öğrencileri, kendilerine bu imkanı sunan Belediye Başkanı Remzi Aydın'a ayrıca teşekkür ettiler.

HER AY DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

ESER bünyesinde eğitim gören özel çocuklarımız için her ay düzenlenen toplu doğum günü kutlaması o ay içerisinde doğmuş olan tüm öğrenciler için hazırlanıyor.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24