Endonezyalı öğrencilere ve akademisyenlere ESTAM gezisi

Eyüpsultan Tarihi Merkez Alan Yönetimi (ESTAM) kapsamında hizmet vermeye başlayan Eyüpsultan uzmanı rehberler Eyüpsultan'ı gezdirmeye ve tanıtmaya devam ediyor.Uzman rehberler Eyüpsultan'ın zengin kültürel ve tarihi mirasını ESTAM'ın hazırladığı gezi rota ve haritalarıyla ziyaretçilere tanıtıyor.

01 Ağustos 2018 Çarşamba 11:53
802 Okunma
Endonezyalı öğrencilere ve akademisyenlere ESTAM gezisi

Uluslararası Endonezya İslam Üniversitesi'nde (UII) mimarlık okuyan 30 öğrenci ve 2 öğretim üyesi Eyüpsultan'ı gezdi.

DETAYLI BİLGİ ALDILAR

ESTAM'ın Eyüpsultan uzmanı rehberlerinin mihmandarlık ettiği grup Eyüpsultan ve çevresindeki tarihi eserleri ve önemli şahsiyetlerin kabirlerini ziyaret ettiler. Tarihi yapılar hakkında detaylı bilgiler aldılar.

Son olarak Eyüpsultan Hazretlerinin kabri başına gelen Endonezyalı misafirler burada dualar ettiler.

Ardından, Eyüpsultan Camii'nde namaz kılan Endonezyalı öğrenciler ve akademisyenler, Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın davetlisi olarak Ensari Konağı Sosyal Tesislerinde ağırlandı.

İnternet Medyası

Son Güncelleme: 01.08.2018 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.