"Efsane Kayahan şarkılarıyla Beste Açar" seri konser turuna başlıyor.

Beste Açar, Atlantis yapımla birlikte T.C Kültür Bakanlığı'nın  düzenlediği kültür yolu festivaliyle de Türkiye'nin dört bir yanında sevenleriyle buluşacak.

21 Ağustos 2023 Pazartesi 10:10
2427 Okunma
"Efsane Kayahan şarkılarıyla Beste Açar" seri konser turuna başlıyor.

Sözü ve müziği kendisine ait olan İlk single çalışması “Canım Seni Çekiyor” bestesiyle 14 Nisan 2023’te  müziğe merhaba demişti.
8 Eylül’de  de bir şehrazat bestesini yorumlayan Beste Açar ‘ın “Timsah Gözyaşları” isimli yeni singe çalışması muhteşem bir klip eşliğinde müzik severlerle buluşacak.

30 Ağustos IF Beşiktaş 
Hemen ardından  7 Eylül'de IF Eskişehir ,13  Eylül'de IF Ankara'da seri konserlerine devam edecek olan Beste Açar, Atlantis yapımla birlikte T.C Kültür Bakanlığı'nın  düzenlediği kültür yolu festivaliyle de Türkiye'nin dört bir yanında sevenleriyle buluşacak.


Konserlerine hummalı bir şekilde hazırlanan güzel şarkıcı bir ilke de imza atarak; yolculuklarında Türkiye'nin en lüks kulis karavanı olan kulisbus kullanacak.
Son derece konforlu ve son teknolojiyle modernize edilmiş araçla, şehir şehir gezecek olan Açar "14 Şubat 2015'te vefatından önceki  son konserinde babam  " Ben gidiyorum artık şarkılar sizin siz  söyleyeceksiniz ben dinleyeceğim"  demişti.
Şimdi ben de babamının şarkılarıyla "Yolu sevgiden geçenlerle buluşup" hem babamı anacağız hem de muhteşem şarkıları hep birlikte söyleyeceğiz. 
Babam Beşiktaş'ta veda etti ben de Beşiktaş'ta İf performansta ilk konserimle cennete şarkılarını göndereceğim.
Bu da ilginç bir tesadüf oldu benim için. Bu arada uçak fobim yok ancak; kulisbasla yolculuklarımız hem keyifli hem de rahat geçecek.Bu anlamda da bir ilki yaşayacağım " dedi.

Biletler; Biletix ve Bubilet'te!

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 22.08.2023 09:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24