Biolane: Bebeklerin Cildi İçin En Güvenilir Seçim

Biolane'den annelere güven veren rahatlık bebeğiniz için tasarlandı.

21 Temmuz 2023 Cuma 15:52
1257 Okunma
Biolane: Bebeklerin Cildi İçin En Güvenilir Seçim

1972 yılında eczacı Dr. Chabrand tarafından yaratılan Biolane, bebeklerin hassas cildini korumak için nazik ve doğal ürünler tasarlama arzusundan doğmuştur. 50 yıl sonra ise hala aynı: bebeklerin sağlığının hizmetine sunmak.


Biolane 50. Yılında hizmet vermeye devam ediyor. Biolane’nin misyonu, bebeklerin doğumundan itibaren bir taraftan doğayı korurken bir diğer taraftan da onların cildini korumak için güvenle seçebilecekleri doğal, güvenli ve kusursuz bir hijyen ve bakım yelpazesiyle ebeveynleri desteklemeye yardımcı olmaktır. Tüm ürünleri üç temel ilkeyi gözeterek tasarlanmıştır: uzmanlık, doğallık, yumuşaklık.


Bebeğinizin cildi için en yumuşak ve en uygun aktif bileşenleri doğru dozda seçerek size güvenli ve sade formüller sunuyoruz.


Yüksek toleransları, dermatolojik veya pediatrik kontrol altındaki testlerle doğrulanmıştır.
Biolane’in yaratılmasından bu yana, formüllerin doğallığı Dr. Chabrand’ın vizyonunun her zaman merkezinde yer aldı. Bugün, ürünlerimiz bebeklere ve gezegene karşı her zamankinden daha fazla hassastır. Ortalama %98 doğal içeriğe sahip doğal veya organik formüller. Bebek için hoş ve uygulaması kolay yumuşak dokulara sahiptir. Biolane ürünleri aynı zamanda bebeğinizle bağ kurduğunuz eşsiz anlar için tasarlanmıştır.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24