Bayraktar Otomotiv

Bayraktar Otomotiv İstinye'deki Subaru Kampanyasını Kaçırmayın

08 Aralık 2018 Cumartesi 14:36
1508 Okunma
Bayraktar Otomotiv

Bayraktar Otomotiv; Türkiye’de Citroën, Subaru ve Infiniti otomobil markalarının ve Yokohama lastiklerinin distribütörlüğünü üstlenmiş olan Bayraktar Grubu’nun farklı illerdeki şubeleriyle satış, satış sonrası, servis, yedek parça ve ikinci el hizmetleri sunan perakende şirketidir.

Bayraktar Otomotiv’in, toplam 3 hizmet noktası bulunmaktadır. Bu hizmet noktalarında satış sonrası hizmetler kapsamında Citroen yetkili servisi, Subaru yetkili servisi Infiniti yetkili servisi müşterilerimize deneyimli ve uzman kadrosu ile ayrıcalıklı hizmet sağlamaktadırlar. İstanbul’da İstinye ve Çekmeköy olmak üzere, İzmir' deki şubelerinde, müşteri memnuniyeti ilkesi ile bu hizmetleri alabilmektesiniz.

Subaru XV

Bayraktar Otomotiv'de Subaru XV'deki fiyat avantajını kaçırmayın!!!

Bayraktar Otomotiv İstinye

Adres: İstinye Mahallesi Darüşşafaka Caddesi No:45 İstinye - Sarıyer/İstanbul 

Telefon: 0212 362 40 00

Web Sitesi: www.bayraktar-otomotiv.com

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 08.12.2018 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.