Aryam Takı Aksesuarlarıyla Şıklığınızı Konuşturun

Geleneksel takı anlayışından farklı olarak modern tasarımlarla, birbirinden farklı koleksiyonları sizlerin beğenisine sunan Aryam Takı, konusunda uzman ekibiyle her sezon yüzlerce modelden oluşan koleksiyonları alternatif takı sevenlerle buluşturuyor.

20 Aralık 2019 Cuma 10:35
1382 Okunma
Aryam Takı Aksesuarlarıyla Şıklığınızı Konuşturun

Ürün yelpazesindeki çeşitlilikle üç yılı aşkın bir süredir, dünyadaki moda akımlarını, siz değerli müşterilerileriyle buluşturan Aryam Takı, her geçen gün, hayal gücünüze hitap eden koleksiyonlarla fark yaratmaya devam ediyor. Kadın – erkek bileklik, deri bileklik, kolye, takı, aksesuar, eldiven, çanta ve doğal taş gibi birçok ürünü Aryam Takı bünyesinde bulabilmeniz mümkün.

Sizlerde, doğal taşlara ilgi duyuyor ve tarzınızın bir parçası haline gelmesini istiyorsanız, Aryam Takı'ya ulaşmanız yeterli. Aryam Takı özel tasarım doğal taşlı kolyeleri, bileklikleri ve aksesuarları farklı boyutlara taşıyor. Doğal taş aksesuarlarını hem günlük, hem de abiye elbiselerinizle kullanabilmeniz mümkün. Dumanlı kuvays, akil, lav, sedef taşları ve daha fazlasını bulabileceğiniz kolye modelleri; Aryam Takı koleksiyonlarında sizi bekliyor.

Aryam Takı özel tasarım aksesuarlarında kullanılan doğal taşlardan bazıları:

Sedef taşı: Sedef taşı bereket güç ve cesaret taşı olarak bilinir. Toprak enerjisini toplayarak bedene verir ve vücutta dinçlik oluşturarak bedendeki toksinleri temizler. Kansızlığa iyi gelir ve kan yapımına yardımcı olur. Hormonsal sistemleri düzenler. Pozitif düşünmenizi sağlar. Olayları iyi analiz etmenizi sağlar. Çevrenizdeki insanlara olumlu yaklaşmanızı sağlar.

Akil taşı: Akil taşının strese iyi geldiği tespit edilmiştir. Akıl ve mantık gücümüzü geliştirir. Nazara karşı korunmamızı sağlar. Hamilelik sürecinde anne bebek sağlığına iyi gelir. Ayrıca kan dolaşımını düzenlediği ve tansiyonu düzenlediği de tespit edilmiştir.  Damar, dişler ve kemikleri koruyucu ve güçlendirici etkiye sahiptir. Uykusuzluğa ve karabasana iyi gelir.

Dumanlı kuvays: Panik atağa ve kramplara iyi gelir. Meditasyon sırasında kullanılabilir. Güven duygusunu arttırır. Girişimcilik yeteneğini geliştirir. İletişim bozukluklarını giderir. Kişiye huzur ve sakinlik verir.

Lav taşı: Ruhsal ve zihinsel dengeyi sağlar. Kas ve romatizmal hastalıklara iyi gelir. Kan akışını hızlandırır. Ruha dinginlik verir.

Oniks taşı: Kendine güven, mutluluk, depresyon, stres azaltma üzerinde etkili bir taştır. Negatif enerjilere karşı kişiyi korur. Sakinleştirici, rahatlatıcı özelliği vardır. Şans ve cesaret getirdiğine inanılır. Odaklanma sorunu çeken kişilerde ve kadın erkek ilişkilerinde dengeyi sağlar. Yoğun duygulardan kişiyi koruyarak hata yapma ihtimalini azaltır.

Daha birçok doğal taş ve doğal taş tasarımları için Aryam Takı'yı takip etmeniz yeterli…

Instagram: aryamtaki

Telefon: 0541 586 54 34

Mail: [email protected]

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 13.01.2020 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.