Arvin Shahamat ile Röportaj

15 Ağustos 2023 Salı 14:09
5543 Okunma
Arvin Shahamat ile Röportaj

Öncelikle bize kendinizden bahseder misiniz?

İsmim Arvin Shahamat 30 yaşındayım İranlıyım ve 2 senedir

Türkiye de yaşıyorum .İranın bir çok zirve markalarıa model oldum ve iranda tek olan modellik yarışmasında birinci oldum çok az zamanda iranın top 5 modeli arasında yer aldım ve büyük markalarla sözleşme yaptım ve bir çok reklamda yer aldım.

İstanbulda RİVANİ models ajansı sahibiyim projeler, çekimler ve defileler için modelleri işe sunuyorum aynı zamanda modellik eğitimi veriyorum ve yeni modeller podyum yürüyüşü için ve ya foto model olarak eğitiyorum.

12 sene modellik ve oyunculuk yaptım ve son 5 senede koreograf olarakta çalıştım ileriye doğru bakarak Fashion Show organizasyonlarınada başladım.

Mimarlık Mühendisliği Yüksek Lisans mezunuyum hobi olarak

Sektöre giriş hikayeniz nedir?

Moda sektörüne giriş hikayem aslında çocukluğuma dönüyor her zaman moda ve şıklığı severdim dergiler ve tv üzerinden modayı takip ederdim ve modellik merakı her zaman bende vardı bu meraka her zaman karşı koyuldu aile ve çevre arasında ama yaşım 18e gelince üniversiteyle beraber minarlık okumayla beraber modellik yapmayı hedef olarak koydum ve en iyi hocalardan ders alıp çalışmaya başladım ve bir firmanın modeli olarak ilk işime başladım

Geçmiş tecrübeleriniz nelerdir?

Hem güzel hemde sevmediğim

tecrübelerim vardır bütün insanlar gibi ama bunlardan en iyisi mimarlık üniversite süreci ve ardından çalışmamdı çünkü mimarlıkta çok sevdiğim bir iştir ve yaratıcılık gerektiren bir iş olduğu için saatlerce zaman akışı anlamadan tasarım yapmaya dalabiliyorsunuz ve bu çok güzel birşeydir.

İlerleyen süreçlerde ki planlarınız nelerdir?

Bu sektörde büyük sorunlar görüyorum. Moda sektöründe olan boşlukları kapatmaya çalışmak isterim. Amacım profesyonel modeller eğitmek bu sadece teknik açıdan değil belki karakter olarak da önemli. İlerleyen zamanlarda ülkeler arası Fashion Week organizasyon işine başlayacağız.

Modellik, bir kişinin giyilebilir ürünler, aksesuarlar, takılar veya diğer ürünleri tanıtmak için poz vermesidir. Bu pozlar fotoğraf, video veya canlı olarak görülebilir ve modeller, giyilebilir ürünlerin görüntüsünü ve tarzını sergileme amacıyla poz verir. Modellik, ayakkabı, abiye/takım elbise, gelinlik/damatlık gibi reklam etmek için çekimlerde bulunur.

Mankenlik, bir modelliğin daha da spesifik bir türüdür ve genellikle giyilebilir ürünlerin tanıtımı için defile veya gösteriler düzenlenir. Mankenler, giyilebilir ürünlerin görsel bir tanıtımını yapmak ve tasarımlarını sergilemek için sahnede yürür ve poz verir. Mankenlik, moda ve giyilebilir ürünler sektörlerinde önemli bir rol oynar ve mankenlerin fiziksel görünüşleri, poz verme yetenekleri ve enerjik bir performans sergileme yeteneğine dayanır.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24