A.A. Studio İç Mimarlık “ Seçmek, yetenektir.”

A.A. Studio İç Mimarlık mekan tasarımının ilk aşamalarından, etütlerinden, uygulamaların bitimine kadar ki süreci profesyonel alanında uzman ekibiyle hayata geçiriyor.

30 Ekim 2020 Cuma 13:24
1599 Okunma
A.A. Studio İç Mimarlık “ Seçmek, yetenektir.”

Kurucusu Mimar ve İç Mimar olan Amirali Asbaghi’nin olduğu A. A. Studio İç Mimarlık olarak mimari ve iç mimari alanlarında hizmet veren; daima bireylerin yaşam kalitesini ve konforunu amaçlayan tanımlı mekanların, tanımlı işlevlerle, kullanıcı için biçimlendirilmesi ve tasarlanmasını ilke edinmiştir.

Hizmet verdiği tadilat ve dekorasyon işlerinde bünyesinde gerek çekirdekten yetişen gerekse profesyonel eğitimler almış çalışanları dahilinde hizmet vermekte.

Ürettiği tasarımların insan merkezli oluşu, günlük hayata katkısı, kent estetiği kaygısı vizyonel yaklaşımı olmuştur. A.A. Studio İç Mimarlık mekan tasarımının ilk aşamalarından, etütlerinden, uygulamaların bitimine kadar ki süreci profesyonel alanında uzman ekibiyle hayata geçiriyor.

Kendi işinizi, ofisinizi, kafenizi, mağazanızı açıyorsanız, müşterilerinizi etkilemek, yatırımınızı dengeli ve planlı yapmak, konforlu ,ergonomik ve yerinize özel tasarımlar oluşturarak yatırımınızı doğru bir şekilde değerlendirmenizi sağlar.

Danışmanlık

Üretim ve ekipler konusunda kendiniz mi ilerlemek istiyorsunuz. O zaman size profesyonel danışmanlık hizmetlerinden yararlanmanızı öneririz. Böylelikle projenizin tasarlayan tarafından denetlenmesi ve aynı kalitede hayata geçirilmesi için gerekli önlemleri almış olacaksınız.

Projelendirme

Projenizi uygulayabilmeniz için gerekli tüm 2D çizimler en ince detayına kadar hazırlanır. Projenizin son halini uygulamaya başlamadan en ince detayına kadar görebilir, bu görselleri uygulama ekibiniz ile paylaşabilirsiniz. Uygulama aşamasında danışmanlık ya da takip hizmetinden yararlanarak projenizi kontrol altına alabilirsiniz.

Tadilat

Projenizin genel mobilya yerleşimini görebileceğiniz iki boyutlu plan çalışması yapılır. A.A. Studio İç Mimarlık firmasının projelerinde çalıştığı ekibi ile tadilat projenizi kendiniz güvenle ilerletebilirsiniz. Ekip bulma derdi olmadan, işçilik garantili bir tadilat süreç deneyimleyin.

Anahtar Teslim

Yeni mekanınız sizler için tüm ince detaylarına kadar tasarımı tamamlandı! Artık hayallerinizin gerçekleştiği mekana taşınabilirsiniz. 

Telefon: 0 552 795 52 52

İnstagram: aa.studioicmimarlik

Email: [email protected]

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 06.11.2020 09:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.