%100 Yerli Üretim Elizi Trabzon Hasır Setleri!

Tarihi İskitlere kadar dayanan hasır örücülüğü geçmişten günümüze en güzel haliyle sizler için tasarlanıyor.

25 Eylül 2019 Çarşamba 16:32
2496 Okunma
%100 Yerli Üretim Elizi Trabzon Hasır Setleri!

Tarihi İskitlere kadar dayanan hasır örücülüğü geçmişten günümüze en güzel haliyle sizler için tasarlanıyor. Dünyada sadece Trabzon’da üretimi yapılan Trabzon Hasırı en değerli mücevherlerimizdendir. Trabzon Hasırı denilince akla gelen ilk isim Elizi Kuyumculuk sizlere dev bir indirimle merhaba diyor! Birinci kalite işçilikle üretilen Trabzon Hasır setleri çok özel indirimler ve kampanyalarla sizleri bekliyor.

Trabzon Hasır 13 Sıra Altın Bilezik                                 

Trabzon Hasırı 9 Sıra Altın Gerdanlık
Elegant Trabzon Hasır 15 sıra Altın Bilezik
Trabzon Hasırı 15 Sıra Altın Bilezik

Elizi Hasır, sanat eseri takıları yenilikçi bir yaklaşımla tasarlar ve üretir. Ömür boyu garantisiyle nesilden nesle aktarılacak Trabzon Hasır modellerini sakın kaçırmayın! Dev kampanyadan tek tıkla yararlanın ve keyifli alışverişin tadını çıkarın. Özel sertifikası ve Gerçek Trabzon setinde bulunan TTH coğrafi işaret damgası ile %100 güvenilir alışveriş imkânı. Kalitesini en üst seviyeye taşıyan Elizi Hasır, özel koleksiyonuyla da mücevher severleri mutlu ediyor.
Elegant Kumlu Trabzon Hasır 15 sıra Altın Bilezik

Trabzon Hasırı 15 Sıra Altın Bilezik

Klasik taşlı setlerden Trabzon hasır bilekliklere, yüzüklerden Mini Setlere kadar birçok ürüne ev sahipli yapan Elizi Kuyumculuk en özel anlarınızda daima yanınızda. Trabzon Hasır Jora pırlantalı siyah küpe modelleri gibi şık ve zarif tasarımlarla hemen tanışın hem de çok uygun fiyatlarla! Özel simgelerle tasarlanan ve bezenen modeller herkese hitap eden mücevherlere dönüşüyor. Türkiye’de bir ilk olan Trabzon Hasır setler, bileklik, kolye, yüzük ve küpe tasarımlarıyla sizleri bekliyor. Türkiye’nin en yaratıcı modellerini ve gerçek el işçiliğini keşfedin! Geleneklerimizden gelen şık bir çekiciliğe sahip tek mücevher. Elizi Hasır her kadını büyüleyen eşsiz koleksiyonlara sahip. Değişebilir toka sistemi ve ömür boyu garanti avantajıyla Elizi Kuyumculuktan aldığınız her ürün nesilden nesle aktarılacak. Sevdiklerinize armağan edebileceğiniz mükemmel Trabzon Hasırı modeller tamamen el işçiliği ve orjinaldir. Gerçek bir Trabzon Hasırı için mutlaka Elizi Hasırı ziyaret edin!

Trabzon Hasırı 22 ve 14 Ayar Altın Bilezik


Trabzon Hasırı 17 Sıra Altın Bilezik

22 ve 14 ayar altın denince kadınların ilk tercihi Trabzon Hasırı. Düğünler, nişan ve söz törenleri için geline hediye edilen altın bilezikler yeni bir aile kuran çiftlere verilen en önemli destek. En özel günlerinizde yanınızda olacak harika gerçek Trabzon Hasırına şimdi harika kampanyalarla sahip olun!

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 25.09.2019 16:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24