ÜNLÜ MODA TASARIMCISI RECEP DEMİRAY JÜRİSİ OLDUĞU YARIŞMAYA DAMGA VURDU

Ankara Hilton Garden Inn’de gerçekleşen ve büyük ilgi gören “Miss Angel of Turkey” güzellik yarışmasında jüri koltuğuna oturan ve “moda dünyasının sihirli elleri” unvanı ile defilelerin ve yarışmaların aranılan jüri üyelerinden olan Recep Demiray, özgün ve çağdaş yorumlarıyla geceye damga vurdu.

29 Temmuz 2023 Cumartesi 10:00
1225 Okunma
ÜNLÜ MODA TASARIMCISI RECEP DEMİRAY JÜRİSİ OLDUĞU YARIŞMAYA DAMGA VURDU

Yaklaşık Bin 716 gencin ön elemesine katıldığı ve büyük ilgi gören final gecesiyle ‘Miss Angel of Turkey’ güzellik yarışması Ankara Hilton Garden Inn’de gerçekleşti.
Görkemli yarışmanın jüri koltuğunda ikonik tarzıyla geceyi büyüleyen Recep Demiray da vardı. İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından çok sayıda davetlinin yer aldığı yarışmada özgün tarzı ve asilliği ile tüm dikkatleri üzerine çeken başarılı moda tasarımcısı, Ankara Hilton Garden Inn’de eşsiz ambiyansında yakın dostlarıyla da bir araya gelerek sohbet eşliğinde keyifli anlar yaşadı. Özel tasarım kıyafeti ile bir kez daha moda konusunda isabetli tercihlerde bulunduğu gözlenen ve şıklığı ile ilginin odağı olan Recep Demiray, tarzıyla davetlilerden tam not aldı.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24