Tuğçe Sayın ile LOVE'lanmayan Kalmasın!

Ünlü Modacı Tuğçe Sayın'ın LOVE SHINE isimli yeni koleksiyonu hazır durumda. LOVE Koleksiyonu ile aşkı çağırın!

03 Aralık 2021 Cuma 13:57
891 Okunma
Tuğçe Sayın ile LOVE'lanmayan Kalmasın!

Berkay, Demet Akalın, Hande Yener gibi birçok ünlü ismin sahne kıyafetlerinde imzası olan Tuğçe sayın, LOVE SHINE adını verdiği yeni koleksiyonunu görücüye çıkarttı.  Tuğçe Sayın, bu sezon kişiye özel çantalar üretmeye de başladı! Markanın mankenliğini ünlü modacının yakın arkadaşı ünlü fenomen ve kozmetolog Yasemin Nuriler yaptı.

2020 yılında Yılın En İyi Modacısı ve Yılın En İyi Stilisti ödüllerini alan genç modacı Tuğçe Sayın, Tuğçe Sayın Design markasıyla 4 ayda özel bir el işçiliğiyle hazırlattığı özel tasarım bakır elbiseyle 2021 yılına da damgasını vurmuştu. Berkay ve Ekibini 3 günde giydiren Tuğçe Sayın, yaptığı iş ve kalitesiyle  2021 yılında da adını dillerden düşürmüyor! Tuğçe Sayın ile LOVE'lanmayan kalmasın, LOVE Koleksiyonu ile aşkı çağırın! 
 


 

Fark Yaratın!

Bir markada aradığınız her şeye sahip. Herkesten farklı olabilirsiniz, kişiye göre özelleştirilen tasarımlarla fark yaratın!

LOVE SHINE KOLEKSİYONU'na @tugcesayindesign Instagram sayfasından ulaşabilirsiniz.



 

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 03.12.2021 14:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.