Serkay Tütüncü paylaşımıyla olay yarattı: Kafayı mı yediniz arkadaşlar?

Survivor 2016 yarışmasında ikinci olarak tüm Türkiye'de tanınan bir isim haline gelen Serkay Tütüncü, hayatına oyunculukla devam ediyor. Birçok dizi ve projede yer alan başarılı oyuncu, Twitter hesabından yaptığı son açıklamayla gündeme geldi. .

16 Temmuz 2022 Cumartesi 13:37
1293 Okunma
Serkay Tütüncü paylaşımıyla olay yarattı: Kafayı mı yediniz arkadaşlar?

Rol aldıkları dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan çifti, geçtiğimiz yıl ağustos ayının sonunda ayrılık kararı almıştı. Sosyal medya hesaplarından takipleşmeyi bırakan ikili, tüm aşk dolu fotoğraflarını da silmişti.

Ayrılık sonrası Nişantaşı'nda objektiflere takılan 25 yaşındaki Alişan, "Evet, ilişkim bitti. Neden bittiği hakkında konuşmak istemiyorum" açıklamasını yapmıştı. Tütüncü'den ise bir açıklama gelmemişti.

Serkay Tütüncü paylaşımıyla olay yarattı: Kafayı mı yediniz arkadaşlar

2019-2020 sezonunda yayınlanan 'Afili Aşk' dizisinde birlikte rol alan Burcu Özberk (32) ve Serkay Tütüncü (30) hakkında o dönem aşk dedikoduları çıkmış, Ancak Özberk "Arkadaşız" diyerek bu iddiaları yalanlamıştı.

İddiaya göre; iki ünlü isim, geçtiğimiz akşam Ulus29'da düzenlenen bir doğum günü partisinde bir araya geldi. Olaya şahit olanların anlattığına göre, Burcu Özberk ve Serkay Tütüncü, gecede kimseye aldırmadan dudaktan öpüştü. İkilinin yakınlaşması, gece boyu devam etti.

"ÇOK YAKIN ARKADAŞIZ"

Serkay Tütüncü, Cihangir’de bir mekan çıkışı görüntülendi. Burcu Özberk ile yakınlaşması haberlerini soran muhabirlere “İyi ki sordunuz bu soruyu. Normalde asla cevap vermem böyle sorulara ama Burcu ile çok yakın ve iyi bir arkadaşız, yakın çevremiz de bilir bunu zaten. Ortak arkadaşımızın partisinde eğlendik, çok şeyimi paylaştığım biridir Burcu” diyerek aşk haberlerini de yalanlamış oldu.

Serkay Tütüncü paylaşımıyla olay yarattı: Kafayı mı yediniz arkadaşlar

"ABARTI BULDUĞUM İÇİN SİLDİM"

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaşıp sonrasında sildiği üstsüz fotoğrafı hakkında konuşan Tütüncü, “Arkadaşlarım beğendi ama sonra abartı olduğunu gördüm, nü falan değildi birilerine gönderip yanlışlıkla da paylaşmadım bu arada, abartı bulduğum için sildim” dedi.

Serkay Tütüncü paylaşımıyla olay yarattı: Kafayı mı yediniz arkadaşlar

DİKKAT ÇEKEN TWEET

Son olarak Twitter hesabı üzerinden paylaşım yapan Serkay Tütüncü, birçok takipçisinin dikkatini çekti. Twitter'dan paylaştığı mesajla dikkatleri üzerine çeken Serkay Tütüncü, "20 yaşındasınız, 40 derece havada 7 kilo makyajla geziyorsunuz. Kafayı mı yediniz arkadaşlar?" sözleriyle olay oldu.

Serkay Tütüncü paylaşımıyla olay yarattı: Kafayı mı yediniz arkadaşlar

Yaptığı paylaşım sonrasında birçok Twitter kullanıcısının dikkatini çeken Serkay Tütüncü'ye bazı takipçileri tepki gösterirken bazıları ise hak verdi.

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24