Seray Sever'in Güzel Kızları Sofia ve Alya

Güzeller güzeli ikiz kızlarını sosyal medyadan ilk defa paylaşan Seray Sever ilgi odağı oldu.

16 Haziran 2022 Perşembe 11:11
1454 Okunma
Seray Sever'in Güzel Kızları Sofia ve Alya

'OPERASYON 3.5 SAAT SÜRDÜ' 

"Çocuklarım boğa burcu olsun diye bir gün sonra doğum yapmak istedim ama olmadı" diyen Sever, "Zor bür sreç oldu. Hastaneden 20 gün sonra çıktım. Operasyonum 3 buçuk saat sürdü. Ameliyathaneye girerken bütün riskleri bilmiyordum. "

"Çok kalabalık bir doktor ekibi vardı. Operasyon öncesi bir adak adadım ama sonrasında tamamen bir teslimiyete girdim" dedi.

GİDERSEM BABAMA

'GİDERSEM BABAMA' 

Doğumdan kısa bir süre önce babası Tamer Sever'i kaybeden Seray Sever, gözyaşları içinde; "Gidersem babamın yanına, kalırsam çocuklarıma' dedim" ifadelerini kullandı.

Babasını kaybettiği süreçte bebeklerinin kendisini koruduğunu söyleyen Seray Sever, "Yıkıldığım anlarda çocuklar daha çok hareketlendi. Babamı yoğun bakıma yatırdığım gün, kızlarım ilk tekmelerini attılar" şeklinde konuştu.

OPERASYON 3.5 SAAT SÜRDÜ

Kızları ve eşi ile birlikte yapılan çekimlerden fotoğraflar paylaşan Sever, sosyal medya da oldukça ilgi odağı oldu.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24