OYUNCUDAN ÇOK KARAKTERE GİRİYORUM

Usta besteci, söz yazarı ve aranjör Kemal Ceyhan, müzik dünyasındaki başarılı imzalarına devam ediyor.

05 Nisan 2022 Salı 10:56
755 Okunma
OYUNCUDAN ÇOK KARAKTERE GİRİYORUM

Müzik dışında bir iş yapmayı hiç düşünmediğini ve yapabileceğini zannetmediğini dile getirirken en büyük tutkum müzik ve çocuklar ifadesinde bulundu.

Müzikten kazandığının büyük bölümünü muhtaç çocuklara ayırırken müziğiyle de sosyal sorumluluk projeleri yapıyor. Yaptığı eserlerde bazen dinlediği bir hikayeden esinlendiğini vurgularken çoğu zaman

hayalimde oluşturduğum hikayenin içine girip, karaktere bürünüp o acıyı yaşayıp yada mutluluğu tadıp notalara döküyorum vurgusunu yaptı. Başarılı aranjör ve besteci Kemal Ceyhan “Bazen

düşünüyorum  şarkı yapmak için yazdığım senaryo kadar hiçbir senarist hikaye yazmamıştır, hiçbir oyuncuda benim kadar farklı karakterlerin içine girip yaşamamıştır” dedi.

BASIN DANIŞMANI

0535 577 47 19

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 05.04.2022 13:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24