NİLAY DORSA BAYRAMDA EV TAŞIDI

“Caka” isimli şarkısıyla yaz aylarına derin bir imza atan Nilay Dorsa, sahne çalışması temposu içinde gönlünce tatil yapamadı.

19 Ağustos 2019 Pazartesi 10:52
722 Okunma
NİLAY DORSA BAYRAMDA EV TAŞIDI

“Caka” isimli şarkısıyla yaz aylarına derin bir imza atan Nilay Dorsa, sahne çalışması temposu içinde gönlünce tatil yapamadı. Çalışmaktan şikâyetçi olmadığını aksine mutlu olduğunu ifade eden güzel şarkıcı bayramda iş kabul etmedi. Uzun zamandır tasarladığı ev taşımasını bayrama bırakan Nilay Dorsa “Yoğun çalışmalarım nedeniyle çok beğendiğim fakat işlerim dolayısıyla kaçırdığım 3 ev sonrasında bayramda evimi Cihangir’den Nişantaşı’na taşıdım. Üzerimden önemli bir yükü daha attım. Enerjime herkes şaşırıyor ama şükür her zorluğun altından kalkacak yapıdayım” dedi.

Evini Cihangir’den Nişantaşın’a taşıyan Nilay Dorsa, iş temposuna kaldığı yerden bayram sonrası devam etmeye hazırlanırken, Tebdîl-i mekânda ferahlık vardır, inancının da kendine moral depoladığını vurguladı.

BASIN DANIŞMANI

SELÇUK AKA

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24