Mehmet Dinçerler ve Hadise’den evlilik öncesi gizlilik anlaşması!

Ocak ayında Hadise’ye evlenme teklifi eden Mehmet Dinçerler, dün akşam ailesiyle birlikte kız isteme merasimini gerçekleştirdi. Hadise’nin annesi Gülnihal Açıkgöz’ün de bu tören için bir süre önce Belçika’dan İstanbul’a geldiği öğrenildi. Düğün hazırlıklarını hızla sürdüren Hadise, tören öncesinde tüm çalışanlarına gizlilik anlaşması imzalattı.

16 Mart 2022 Çarşamba 09:36
835 Okunma
Mehmet Dinçerler ve Hadise’den evlilik öncesi gizlilik anlaşması!

Pop müziğin yıldız ismi Hadise, evlilik hayaline bir adım daha yaklaştı. Sevgilisi Mehmet Dinçerler'den ocak ayında evlilik teklifi alan 36 yaşındaki popçu, dün de aile arasındaki bir törenle nişanlandı.

Babası Burhan Dinçerler, annesi Nezihe Dinçerler ve ablalarıyla birlikte Hadise'nin Göktürk'teki evine giden Mehmet Dinçerler, hiçbir detayı da atlamadı.

HİÇBİR DETAYI ATLAMADILAR
Takvim'de yer alan habere göre; her şeyi Türk geleneklerine göre yapan Dinçerler, Hadise'yi Belçika'dan gelen annesi Gülnihal Açıkgöz'den istedi.

FOTOĞRAF YASAĞI KOYDU
Bu arada törenle ilgili her detayı büyük bir titizlikle hazırlatan güzel popçu, tüm çalışanlara da gizlilik anlaşması imzalattı. Anlaşmaya göre; hiçbir çalışan çok merak edilen bu özel günle ilgili sosyal medyada kesinlikle fotoğraf paylaşmayacak ve hiçbir bilgiyi dışarı sızdırmayacak. Bu kuralı ihlal eden olursa da Hadise, yüklü miktarda tazminat alma hakkını elinde bulunduracak.

"NEDEN SEVGİLİLER GÜNÜ'NÜ BEKLEYEYİM?"
Ayrıca 14 Şubat Sevgililer Günü'nü bekleyemeyen ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabında romantik bir paylaşımda bulunmuştu.

Hadise, sevgilisi Mehmet Dinçerler ile fotoğrafını; "Her gün benim sevgilim olduğun halde neden sevgililer gününü bekleyeyim" notuyla takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Dinçerler ise Hadise'ye "Ah o gülüşün" yorumuyla karşılık vermişti.

İnternet Medyası

Son Güncelleme: 17.03.2022 10:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24