Mankenlerden iskenderun Arsuz Sahiline Çıkarma

Modacı Neslihan Zebun tarafından tasarlanan birbirinden farklı gelinlik kıyafetleri 16 manken tarafından tanıtıldı.

30 Haziran 2021 Çarşamba 14:23
1023 Okunma
Mankenlerden iskenderun Arsuz Sahiline Çıkarma

Modacı Neslihan Zebun tarafından tasarlanan birbirinden farklı gelinlik kıyafetleri 16 manken tarafından tanıtıldı.

Moda tasarım şov tanıtımına katılan mankenler ,iskenderun sahilinde bulunan iskelede ve payas külliyesinde tasarımları tanıttılar Yasemin Karamisa külliyeden çok etkilendiğini ve havanın 38 derece sıcak olmasına rağmen Neslihan Hanımın tasarımını giyerek mutlu olduğunu belirtti.

Birbirinden farklı gelinliklerinin ünyanın çeşitli ülke ve şehirlerinden gelen modeller arasında dikkatleri üzerine çeken bir isim 2020 Best Model Of Turkey En İyi Basın Güzeli Dereceli Bulgaristan Asıllı Yasemin Karamisa Neslihan Zebun tasarımı ile Büyük keyif aldım ve kendisi muhteşem bir insan diyerek podyumda boy gösterdi .

Denizde Serinlenen vatandaşlar ise aynı anda gelinlik giyen mankenleri görünce cep telefonlarına sarılarak bu anları bir bir ölümsüzleştirdiler Yaşlı genç demeden izleyiciler mutlulukla ve hayranlıkla defileyi ve çekimleri izlediler

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24